Cum sa te machiezi in 5 minute!

Diminetile pe fuga nu iti sunt straine nici tie? Ti se intampla, de multe ori, sa iti aplici fondul de ten in graba, la culoarea rosie a semaforului? Daca ai raspuns cu ”Da” la cele doua intrebari, atunci acest articol iti va fi de mare folos! Cu siguranta ca nu ai mereu timpul necesar pentru a realiza un make-up complex, dar noi te putem invata cum sa arati bine fara sa petreci ore in sir in fata oglinzii! Lectia de astazi? Cum sa te machiezi in 5 minute!


Corectorul – 1 minut!

Stim cat de mult adori fondul de ten, pentru ca iti confera acel look de portelan! Cu toate acestea, el trebuie uniformizat foarte bine, de aceea nu vei avea timp sa il aplici atunci cand te grabesti. De fapt, nici nu este rau ca, din cand in cand, sa uiti de acest produs de make-up si sa adopti un aspect mai natural. Asadar, pasul 1 al machiajului de 5 minute consta in aplicarea unui corector bun, care sa iti mascheze micile imperfectiuni ale tenului, sau semnele de oboseala. Foloseste-l in special pe nas, pe barbie si in zona ochilor.

Evagarden Corector Perfector 331 Beige 5ml

Pudra – 1 minut!

Spuneam ceva mai devreme ca ar fi o idee buna sa uiti uneori de fondul de ten. Prin urmare, dupa aplicarea corectorului poti folosi o pudra matifianta, in special daca tenul tau are tendinte de ingrasare. Pudreaza-ti tenul discret, pentru a scapa de luciul inestetic al fetei. Foloseste o pensula dedicata pentru pudra daca vrei sa realizezi un look mai natural, sau utilizeaza un buretel pentru a spori gradul de acoperire al imperfectiunilor. Aplica pudra mai ales pe zona ”T”, care este mai predispusa la aparitia sebumului.

Evagarden Pudra libera Extreme Loose 10g

Rujul – 2 minute!

Rujul sau lipstick-ul tau preferat pot fi aplicate in 2 minute sau chiar mai putin! Machiajul buzelor este simplu si rapid de realizat si nici macar nu ai nevoie de foarte multa precizie. Ba chiar mai mult, in aceste doua minute poti include si folosirea unui creion de buze, pentru un efect mai accentuat. Daca folosesti un ruj clasic, poti adauga, cu ajutorul sau, putina stralucire obrajilor, uitand de blush! Vezi colectia noastra de rujuri si de luciuri de buze si alege-ti nuantele preferate!

Mascara – 1 minut!

Parca machiajul nu este complet daca uiti de rimel!


De fiecare data cand nu ai timpul necesar sa realizeazi un machiaj complicat sau cand simti ca nu esti in cea mai buna dispozitie pentru a trasa acele linii de tus fara cusur, foloseste un mascara care sa confere volum genelor tale. Pentru o privire definita, patrunzatoare, poti chiar sa folosesti si rimel colorat. Daca te grabesti sa fugi la piscina, alege un rimel waterproof si da start petrecerii!