3 lucruri de care sa tii cont la machiajul pentru ocazie

Sursa foto: Groupon.com

 

Daca dimineata cand te pregatesti pentru a pleca la job iti este usor sa aplici rapid un machiaj de zi delicat, potrivit unei zile la munca, cand vine vorba de un eveniment, o nunta, un botez iti doresti sa ai un machiaj de ocazie. Daca esti chiar tu nasa sau domnisoara de onoare, cel mai probabil vei apela la o specialista in make-up care va veni la tine acasa sau vei merge la salon pentru a fi machiata. Evenimentele speciale dintr-un an sunt mai multe decat te astepti: petrecere de firma, petrecere de Craciun, asadar se ivesc ocazii diverse cand vrei sa arati altfel. Cateva elemente noi in trusa ta de machiaj te vor ajuta sa iti realizezi singura machiajul potrivit pentru ocazie.


Gene false

Probabil le-ai vazut de cele mai multe ori aplicate la mirese. Foarte posibil ai asociat genele false cu o specialista in make-up care sa le aplice, din acest motiv le-ai si scos din calcul cand a venit vorba sa iti faci propriul machiaj. Te sfatuim sa iei in considerare genele false profesionale pentru ca ele sunt un element care reusesc sa aduca o nota speciala chipului tau. Vei vedea ulterior si in poze cat de frumos se va vedea machiajul tau.

Gene false cu banda > Banda transparenta din componenta genelor false te va ajuta sa le aplici cu lejeritate singura acasa, intr-un timp scurt. Aspectul este natural, iar privirea ta este intensa.

Cupio Gene banda Vegan Faux Mink Goddess

Gene individuale fara nod > Le vei aplica cu ajutorul unei pensete si folosindu-te de adezivul special. Geana se aseaza pe genele naturale. Vei obtine un aspect foarte aproape de cel natural.

Cupio Gene CupioLash Soft fara nod - medii

Gene fir cu fir > Foarte rezistente, vor oferi un aspect deosebit, vei avea gene cu adevarat lungi, curbate. Va trebui sa mergi la un salon pentru a ti le aplica, timpul mediu petrecut fiind undeva la aproximativ doua ore.

Achizitioneaza gene false profesionale. Procosmetic iti pune la dispozitie gene cu banda, gene individuale, gene fir cu fir de la cei mai buni producatori din lume, folosite de renumiti make-up artisti.

 

Baza de machiaj

Cu siguranta iti doresti sa aplici fondul de ten cu rapiditate, sa reusesti sa il intinzi uniform, asadar sa ai un ten pregatit sa primeasca machiajul. Baza de machiaj te va ajuta sa nu ai nici cea mai mica emotie in privinta cum se va aplica fondul de ten. Un machiaj frumos incepe de la o aplicare lina si neteda a fondului de ten. Este ideal atunci cand te grabesti si vrei sa stii ca procesul aplicarii fondului de ten nu o sa dureze deloc mult si nu iti va da batai de cap, asta pentru ca daca ai ten gras, baza de machiaj are rol sa atenueze excesul de sebum, iar daca este uscat il hidrateaza.

Vei vedea ca machiajul va arata intact pe intreaga durata a evenimentului.

 

Luciu de buze

Daca ti-ai accentuat ochii inclusiv cu ajutorul genelor false iti recomandam un luciu de buze, rezistent si foarte aproape de culoarea naturala a buzelor tale, astfel ca nu vei avea grija reimprospatarii rujului, sa fii nevoita sa mergi mereu la baie pentru a vedea daca buzele tale mai sunt sau nu rosii. Pentru ca este vorba de o culoare placuta, naturala, chiar si daca s-a diminuat din intensitate, nu va fi un lucru observat.

Este recomandat un accent mai usor al buzelor, in cazul in care acest lucru a fost realizat pentru ochi (gene false, fard intens).

Daca ai putin timp liber, incearca cu cateva zile inaintea evenimentului machiajul pe care vei vrea sa il aplici in ziua petrecerii. Experimenteaza, nu iti fie teama sa testezi si tine cont ca pe site-ul Procosmetic gasesti produse profesionale pentru machiaj.