Top 3 ondulatoare de par

Buclele au fost, sunt si vor ramane mereu in trend indiferent de anotimp sau de ocazie. Buclele reprezinta un look versatil ce pot fi asortate fie la o tinuta eleganta, fie la o tinuta sport. Naturaletea lor este de-a dreptul cuceritoare si acestea arata grozav indiferent de culoarea si lungimea parului. Din trusa de ingrijire a parului, pe langa uscatorul de par, ondulatorul este aparatul cel mai regasit in trusa unei femei.

Ce este ondulatorul de par?

Ondulatorul este acel aparat de styling care ofera parului onduleuri si bucle perfecte cu usurinta. Acestea se diferentiaza prin tehnologia folosita, designul acestora, dar si materialele din care sunt facute.

Cea mai simpla definitie a ondulatorului de par pe care o putem da acestuia este urmatoarea: un cilindru incalzit folosit pentru carliontarea parului. Cu totii stim cate ceva despre ondulatorul de par deoarece este produsul minune ce iti poate face parul carliontat. Daca ai parul drept si ai visat mereu sa ai bucle perfect definite, ondulatorul este cel ce iti poate indeplini dorinta. Indiferent de structura firului de par, cat de subtire sau de gros este acesta, ondulatorul va reusi sa iti ofere buclele visate.

Ce tipuri de ondulatoare exista?

Pe piata exista o gama variata de ondulatoare. De la modele ieftine ce nu au optiuni suplimentare si nu au o temperatura reglabila pana la ultimul tip de ondulatoare ce te vor scuti de munca si vor increti singure parul. Ondulatorul modern are diverse forme, dimensiuni reduse, o greutate minima si poate fi all in one (adica are mai multe functii). Daca inainte buclele perfecte se obtineau doar la un salon de infrumusetare, acest lucru a devenit posibil si acasa. Chiar daca nu esti foarte priceputa in ale coafurii si stilizarii parului, ultimele modele de ondulatoare sunt atat de usor de folosit incat nu ai nevoie de multa indemanare. Iar obtinerea unor bucle perfecte, demne de revistele glossy pot fi obtinute cu usurinta si in confortul casei tale, cand nu ai timp sa treci pe la salon, esti pe fuga si ai nevoie repede de o improspatare. Insa, hai sa descoperim impreuna ce tipuri de ondulatoare exista pe piata. Daca esti in cautarea unui ondulator si vrei sa iti achizitionezi unul, mai jos iti explic caracteristicile fiecarui ondulator.

Ondulatorul conic nu are clapeta ajutatoare pentru a putea sustine suvita de par, de obicei acesta vine insotit de o manusa de styling, ce protejeaza mana impotriva caldurii si arsurilor. Ofera bucle naturale, electricitate statica redusa si lasa parul matasos si lucios.

Ondulator cilindric cu sau fara clapeta. Acest tip de ondulator clasic este cel mai la indemana tip de ondulator, dar si cel mai cunoscut. Ondulatorul cilindric iti ofera cele mai naturale bucle pe care le poti avea.

Ondulator triplu. Acest tip de ondulator este folosit in special pentru crearea onduleurilor si coafurilor vintage. Ofera rezultate optime, par neted si stralucitor. Daca iti place si te reprezinta look-ul anilor 20, atunci un ondulator triplu te va ajuta sa obtii acel tip de bucle.

Ondulatorul automat sau semiautomat este cel mai usor de folosit si extrem de rapid in realizarea unor bucle perfecte, ca la salon. Are un design ergonomic ce permite o prindere sigura in mana si un control mai bun in timpul utilizarii. Se foloseste foarte usor, prin alegerea unei suvite de par ce este trasa inauntrul camerei ceramice si se tine acolo pentru cateva secunde.

Obtineti bucle frumoase, fara efort si cu o definire naturala. Un lucru de care ar trebui sa tii cont in alegerea unui ondulator de par, este dimensiunea cilindrului ce poate fi cuprinsa intre 9 mm si 50 mm. Pentru bucle lejere cu onduleuri mari, opteaza pentru un ondulator cu diametrul intre 35 mm – 50 mm.

Ondulatoarele cu diametrul sub 25 mm te ajuta in crearea buclelor clasice. Pentru coafuri afro, cu onduleuri extrem de mici, alege un ondulator cu diametrul de 9 mm – 10 mm. Daca ai admirat intotdeauna buclele mici si perfecte ale femeilor afro, ei bine, afla ca acum poti avea si tu bucle perfect definite si conturate cu un volum incredibil cu ajutorul ondulatoarelor cu diametru de 9 mm – 10 mm.

Care este cel mai bun ondulator?

Pe piata exista o multime de modele de ondulatoare, insa care este cel mai bun? Asa cum v-am promis inca din titlu, astazi va recomandam top 3 ondulatoare de par pe care le puteti gasi pe www.procosmetic.ro. Alegerea unui ondulator tine si de gradul de pregatire si indemanare pe care il ai, insa si de structura firului de par si de functiile aparatului.

  1. Babyliss Pro Miracurl este un ondulator profesional automat, dotat cu o tehnologie noua MaxLifePRO ce confera usurinta de folosire a aparatului. Acesta emite mai putine vibratii, ceea ce face aparatul sa devina mai silentios. Materialul placii ce intra in contact cu parul este ceramic. Printre caracteristicile ce il fac atat de special enumeram faptul ca acesta se incalzeste in 30 de secunde, are un control al temperaturii pe 3 niveluri 190°-210°-230°C pentru utilizari indelungate pe toate tipurile de par.

Sistemul ajuta la crearea unei coafuri intr-un timp record si iti ofera control asupra duratei coafarii cu buton de selectie si semnale sonore. Iti ofera posibilitati infinite de creare de coafuri fara efort, intr-un timp record, datorita acestui aparat profesional de inalta tehnologie.

Este ideal pentru persoanele incepatoare, ce nu sunt atat de pricepute pentru a manui un ondulator obisnuit. Babyliss Pro Miracurl este extrem de usor de utilizat doar este nevoie sa alegi o suvita de par si toata treaba o va face el. De asemenea este ideal pentru bucle lejere, naturale.

2. Babyliss Pro Conismooth placa de par & ondulator de par conic 32-16 mm BAB2225TTE este un aparat all in one care realizeaza urmatoarele functii: creeaza bucle, onduleuri, netezeste si indreapta parul. Este dotat cu o tehnologie avansata: Titanium Turmalina ce este contopita in invelisul suprafetelor de incalzire ale aparatului, cristalele de turmalina contribuie la distribuirea uniforma a caldurii, ajuta la eliminarea electricitatii statice a parului si inchiderea cuticulelor pentru netezire si extra stralucire. Invelisul elementului de incalzire este fabricat din ceramica avansata, iar suplimentul de titan ofera invelisului durabilitate incomparabila. Este aparatul ideal ce nu trebuie sa iti lipseasca: functioneaza atat ca o placa de indreptat parul, cat si ca un ondulator conic.

3. Babyliss Pro ondulator de par profesional 25mm BAB2173TTE este ultra eficient si confera buclelor un aspect elegant-clasic si de lunga durata, in plus nu deterioreaza parul. De asemenea are o functie de selectare a temperaturii si are inclusa functia de oprire automata dupa 60 de minute. Dispune de o tehnologie avansata ce confera rezultate optime, par neted si stalucitor. Tehnologia Titanium Turmalina contribuie la distribuirea uniforma a caldurii, ajuta la eliminarea electricitatii statice a parului si inchiderea cuticulelor pentru netezire si extra stralucire. De asemenea, suplimentul de titan ofera invelisului durabilitate. Indiferent de anotimp sau de eveniment, buclele iti ofera un look proaspat si natural. Fie ca optezi pentru bucle mai mici sau mai mari, acestea sunt jucause, catifelate si voluminoase iar cei din jurul tau nu isi vor putea lua ochii de la tine. Opteaza pentru un ondulator profesional pentru a proteja firul de par si pentru a avea mereu un look impecabil!

Babyliss Pro Ondulator profesional de par Titanium-Tourmaline 25mm

Until next time,

Echipa Procosmetic