Salon International Londra 2017

Sursa foto: Procosmetic

 

Desfasurat intre 14-16 octombrie 2017, Salon International Londra este cel mai important eveniment al toamnei. Cele mai reprezentative branduri ale domeniului beauty isi dau intalnire an de an pentru a trasa ultimele tendinte ale momentului si pentru a prezenta noile produse lansate pe piata. Nici workshop-urile sau concursurile nu au lipsit in acest an, cel mai important concurs fiind Wella International Trend Vision Awards (ITVA). Acest concurs s-a bucurat de o participare numeroasa a hair-stylistilor romani, care, pe parcursul celor doua zile, au demonstrat pricepere si profesionalism.

Si cum Salon International Londra este un eveniment extrem de popular si important, echipa ProCosmetic nu a avut cum sa lipseasca. Dorindu-ne sa ne perfectionam continuu, am luat parte la mega-evenimentul toamnei, unde am invatat numeroase lucruri de la cei mai buni. Wahl, Andis, Babyliss Pro, Olivia Garden, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals si multi altii ne-au fost calauze in minunata aventura londoneza. Uite cum s-au desfasurat cele doua zile de targ.

Wahl

Mari surprize… prietenii de la Wahl ne-au uimit si de data aceasta. Asteptarea a luat sfarsit. Wahl a lansat cel mai puternic aparat de tuns cu acumulator din gama „5 star: Cordless Senior”. De asemenea, este si extrem de eficienta: are o autonomie de 70 de minute si se incarca ultra-rapid, in doar o ora. In curand, Cordless Senior va fii disponibila pe www.procosmetic.ro.

Olivia Garden

In aceasta toamna, cei de la Olivia Garden au lansat noua gama de perii iBlend Color&Care. Aceste perii inteligente faciliteaza aplicarea rapida si uniforma a vopselei in par, dar si a tratamentelor de ingrijire. Trebuie sa stii ca acesta perie pentru par este foarte placute la atingere, mulandu-se pe scalpul tau. Este mult mai eficiente decat traditionalele pieptene, utilizate in repartizarea uniforma a culorii pe firul de par. Noile perii de la Olivia Garden iBlend Color&Care au si rolul de a impiedica irosirea vopselei, repartizand-o unde este nevoie. Ce mai diferentiaza aceste perii de celelalte este faptul ca nu se murdaresc in timpul procedeului de vopsire. Periile inteligente iBlend Color&Care le poti gasi in curand pe Procosmetic.

Andis

Si cei de la Andis au dat lovitura. La targul din Londra au lansat ultima noutate in privinta masinilor de tuns din gama lor. Andis Supra ZR Cordless aparat de tuns parul profesional cu acumulator este o inovatie a brandului gratie duratei mari de utilizare: 120 minute. Una dintre cele mai cautate masini de tuns ale momentului, Andis Supra ZR Cordless, este disponibila acum si pe site.

Wella Trend Vision

Unul dintre cele mai asteptate moment ale targului de la Londra a fost desfasurarea concursului de beauty, organizat de prietenii de la Wella: Trend Vision. Hair-stylisti din toate colturile lumii s-au intrecut in cele mai extravagante coafuri pe parcursul a celor doua zile de concurs. Romania, dupa cum am mai spus, a avut o prezenta numeroasa si bine pregatita. Concursul are doua probe: Color Vision si Creative Vision. Marii castigatori din acest an sunt Mana Dave din Noua Zeelanda si Kylie Hayes tot din Noua Zeelanda.

 

SALON INTERNATIONAL LONDRA 2017 este un eveniment foarte popular din domeniul beauty, iar participarea noastra a contat extrem de mult. Am invatat diferite lucruri, am luat parte la ultimele lansari de produse, ne-am insusit ultimele trend-uri si ne-am facut prieteni noi. SALON INTERNATIONAL LONDRA 2017 a fost si ramane o experienta fantastica!