Coafuri par cret: idei si secrete de styling

Parul cret poate fi un dar sau o adevarata corvoada. La capitolul stilizare, cele mai multe dintre posesoarele unei podoabe capilare cu onduleuri nastrusnice intampina dificultati. Sa recunoastem, parul cret este, deseori, dificil de imblanzit si pare sa asculte doar de ustensilele hair stylistului. Cu toate acestea, exista si secrete care, odata puse in aplicare, pot face ca parul cret sa devina ascultator. Noi iti propunem cele mai cool coafuri pentru par cret, oferindu-ti de asemenea idei si sfaturi de styling:

Coafuri par cret

Inainte de orice, trebuie sa stii ca in 2019 se poarta parul natural. Asadar, daca ai un par cret si bogat uita in acest sezon de placa de indreptat parul. In materie de coafuri par cret, iti recomandam sa mergi pe look-uri cat mai simplu de realizat, cum ar fi, de exemplu, cocurile. Cu ajutorul unor agrafe si a unui fixativ poti obtine, in doar cateva minute, o coafura pe care sa o porti atat la serviciu sau la scoala cat si la o petrecere eleganta.

Impletiturile sunt o alta varianta pentru care poti opta atunci cand vrei sa adopti coafuri pentru par cret care sa nu necesite foarte mult timp pentru realizarea lor. Daca esti o maestra a indemanarii, incearca diverse stiluri speciale de impletituri, precum cea spic sau peste, de exemplu; daca vrei ceva mai simplu si mai rapid, mergi pe impletitura clasica. Orice ai alege, vei obtine un look boho chic foarte la moda!

Ingrijirea parului cret

Ingrijirea parului cret iti da si tie batai de cap? Nu si daca tii cont de cateva sfaturi si trucuri utile!

  • Cel mai important este sa alegi un hair stylist care sa iti puna in valoare fizionomia si totodata tipul de par, prin adoptarea unei tunsori potrivite.

Desi exista un mit conform caruia tunsorile pe lung sunt cele mai avantajoase pentru onduleurile buclucase, un par cret poate sa arate foarte bine chiar si daca este mai scurt. Inevitabil, zulufii razleti vor aparea in orice tip de tunsoare ai alege, dar tocmai acesta este si farmecul buclelor rebele, nu-i asa?

  • Daca porti o tunsoare corect realizata si care iti complimenteaza podoaba capilara, misiunea de a-ti domoli parul cret este aproape finalizata! Tot ce mai ai de facut este sa te asiguri ca iti mentii parul hidratat, pentru ca stim cu totii ca un par cret este si unul extrem de uscat. Lasa aceasta responsabilitate in seama produselor de ingrijire profesionala a parului, care sunt cele mai de incredere ajutoare in lupta cu suvitele neascultatoare. Chiar de pe site-ul nostru poti comanda balsam pentru par cret, pe care sa il utilizezi la fiecare spalare, pentru un par mai stralucitor si mai neted.
  • Parul cret are tendinta de a se ingrasa la radacina si de a capata volum catre extremitati, un look deloc estetic. Un truc pe care il poti pune in aplicare pentru a preveni acest efect este sa iti usuci parul cu ajutorul unui uscator catre partea superioara, iar mai apoi sa folosesti un produs de definire a buclelor pe lungimea podoabei capilare.