Coafuri astrale: Descopera stilul perfect pentru semnul tau zodiacal

Astrologia ne poate oferi indicii despre personalitatea, preferintele si chiar stilul nostru individual.

De ce sa nu ne folosim de intelepciunea zodiacului si pentru a alege coafura perfecta? Iata cateva idei de coafuri pentru fiecare zodie, menite sa te puna in valoare si sa-ti exprime personalitatea unica.

Semne astrologice


Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Femeia Berbec este energica, indrazneata si mereu in miscare. O coafura care sa tina pasul cu ea ar fi un bob scurt si texturat, cu straturi care sa-i puna in evidenta trasaturile faciale indraznete. Buclele lejere sau un coc dezordonat pot fi de asemenea optiuni excelente, adaugand un plus de dinamism stilului sau.

Tunsori recomandate:Bob scurt filat, tunsori bob scurt asimetrice, tunsoare bob scurt la spate

 • Stil: Energica, indrazneata, mereu in miscare
 • Alte optiuni: Bucle lejere, coc dezordonat

Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Taurul este cunoscut pentru natura sa calma, senzuala si artistica. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi o coafura lunga si ondulata, cu valuri lejere care sa incadreze delicat fata. Un coc elegant sau o impletitura rafinata pot fi de asemenea alegeri potrivite, adaugand o nota de rafinament stilului sau.

Tunsori recomandate:Tunsori in scari par mediu, tunsori bob filat cu volum, tunsori bob lung filat cu volum

 • Stil: Calma, senzuala, artistica
 • Alte optiuni: Coc elegant, impletitura rafinata

Gemeni (21 Mai - 20 Iunie)

Gemenii sunt fiinte duale, mereu curioase si dornice de diversitate. O coafura care sa le reflecte personalitatea versatila ar fi un tuns mediu cu straturi, usor de aranjat in diverse stiluri. Buclele jucause sau o coafura pixie indrazneata pot fi de asemenea optiuni potrivite, exprimand latura lor energica si creativa.

Tunsori recomandate:Tunsori bob mediu filat, tunsori bob scurt filat

 • Stil: Duala, curioasa, dornica de diversitate
 • Alte optiuni: Bucle jucause, coafura pixie


Rac (21 Iunie - 22 Iulie)

Racul este un semn sensibil, grijuliu si romantic. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi o coafura lunga si dreapta, cu o carare pe mijloc care sa-i puna in evidenta trasaturile delicate. Un coc moale sau o impletitura diafana pot fi de asemenea alegeri potrivite, adaugand o nota de feminitate stilului sau.

Tunsori recomandate:Tunsori bob lung filat cu volum, tunsori bob mediu filat cu volum

 • Stil: Sensibila, grijulie, romantica
 • Alte opțiuni: Coc moale, impletitura diafana

Leu (23 Iulie - 22 August)

Leul este un semn regal, increzator si exuberant. O coafura care sa-i evidentieze personalitatea flamboyanta ar fi o coafura voluminoasa cu bucle lejere, ce-i vor incadra fata ca o aureola. Un coc dramatic sau o coafura prinsa sus pot fi de asemenea optiuni potrivite, exprimand latura sa curajoasa si extrovertita.

Tunsori recomandate:Tunsori bob lung filat cu volum, tunsori bob mediu filat cu volum

 • Stil: Regala, increzatoare, exuberanta
 • Alte optiuni: Coc dramatic, coafura prinsa sus


Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Fecioara este un semn practic, meticulos si atent la detalii. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi un bob scurt si elegant, cu linii precise si o aranjare impecabila. Un coc clasic sau o impletitura rafinata pot fi de asemenea alegeri potrivite, exprimand latura sa organizata si atenta.

Tunsori recomandate:Bob scurt filat, bob scurt clasic

 • Stil: Practica, meticuloasa, atenta la detalii
 • Alte optiuni: Coc clasic, impletitura rafinata


Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Balanta este un semn diplomatic, rafinat si mereu in cautarea armoniei. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi o coafura lunga si ondulata, cu valuri lejere care sa-i incadreze delicat fata. Un coc elegant sau o impletitura rafinata pot fi de asemenea alegeri potrivite, exprimand latura sa echilibrata si armonioasa.

Tunsori recomandate:Tunsori bob lung filat cu volum, tunsori bob mediu filat cu volum

 • Stil: Diplomatica, rafinata, mereu in cautarea armoniei
 • Alte optiuni: Coc elegant, impletitura rafinata


Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Scorpionul este un semn misterios, pasional si intens. O coafura care sa-i reflecte personalitatea enigmatica ar fi o coafura lunga si dreapta, cu o carare pe mijloc care sa-i accentueze privirea patrunzatoare. Un coc dramatic sau o coafura prinsa sus pot fi de asemenea optiuni potrivite, exprimand latura sa curajoasa si magnetica.

Tunsori recomandate:Tunsori bob lung filat cu volum, tunsori bob mediu filat cu volum

 • Stil: Misterioasa, pasionala, intensa
 • Alte opțtuni: Coc dramatic, coafura prinsa sus, bucle lejere par lung


Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Sagetatorul este un semn aventuros, optimist si mereu in cautare de libertate. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi o tunsoare medie, usor dezordonata, cu suvite care sa-i incadreze fata intr-un mod natural. Bucle lejere sau o coada de cal simpla, dar cu o treapta integrata, pot fi de asemenea alegeri potrivite, exprimand spiritul sau liber si independent.

Tunsori recomandate:Tunsori bob mediu filat, tunsori bob scurt filat

 • Stil: Aventuroasa, optimista, mereu in cautare de libertate
 • Alte optiuni: Bucle lejere par mediu, coada de cal cu treapta


Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Capricornul este un semn ambitios, disciplinat si orientat spre succes. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi un bob lung si drept, cu o carare laterala care sa-i confere o atitudine serioasa si hotarata. Un coc elegant sau o impletitura simpla pot fi de asemenea alegeri potrivite, exprimand latura sa practica si determinata.

Tunsori recomandate:Bob lung filat cu volum, bob lung clasic

 • Stil: Ambitioasa, disciplinata, orientata spre succes
 • Alte optiuni: Coc elegant, impletitura simpla


Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Varsatorul este un semn excentric, inovator si nonconformist. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi un pixie cutat asimetric, cu suvite colorate sau tuns ras pe o parte. Un coc cu accesorii neobisnuite sau o impletitura cu suvite impletite invers pot fi de asemenea alegeri potrivite, exprimand latura sa rebela si originala.

Tunsori recomandate:Pixie cutat asimetric, tunsori bob scurt filat, tunsoare bob scurt asimetric

 • Stil: Excentrica, inovatoare, nonconformista
 • Alte optiuni: Coc cu accesorii neobisnuite, impletitura cu suvite inversate


Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Pestii sunt un semn visator, creativ si romantic. O coafura care sa reflecte aceste calitati ar fi o coafura lunga si ondulata, cu valuri lejere care sa curga fluid pe spate. Un coc cu aspect dezordonat sau o impletitura cu aspect boho pot fi de asemenea alegeri potrivite, exprimand latura sa artistica si sensibila.

Tunsori recomandate:Tunsori bob lung filat cu volum, tunsori bob mediu filat cu volum

 • Stil: Visatoare, creativa, romantica
 • Alte optiuni: Coc dezordonat, impletitura boho


Produse recomandate:

Cotril Fixativ pentru volum cu fixare foarte puternica Gale 500ml

Londa Professional Ceara modelatoare cu fixare puternica Fiber Up Texture Gum 75ml

L'Oreal Professionnel Pudra pentru volum si texturare TecniArt Super Dust 7g

Nu uita, acestea sunt doar sugestii! Cel mai important este sa alegi o coafura care te face sa te simti bine in pielea ta si care se potriveste cu stilul tau personal. Astrologia poate fi un instrument distractiv de a explora diferite optiuni, insa decizia finala este a ta.

Iata cateva sfaturi suplimentare pentru a-ti alege coafura perfecta in functie de zodie:

 • Pentru zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator): Accentueaza-ti trasaturile indraznete cu coafuri voluminoase, bucle lejere sau tunsori asimetrice.
 • Pentru zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pesti): Mergi pe coafuri lungi si fluide, valuri lejere sau impletituri romantice care sa-ti scoata in evidenta feminitatea.
 • Pentru zodiile de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn): Opteaza pentru coafuri practice si usor de intretinut, cum ar fi bobul sau tunsori medii cu linii definite.
 • Pentru zodiile de aer (Gemeni, Balanta, Varsator): Distreaza-te cu coafuri versatile, usor de aranjat in diferite stiluri. Nu te teme sa experimentezi cu culori sau accesorii neobisnuite.

✨ Indiferent de zodia ta, important este sa te simti frumoasa si increzatoare cu coafura pe care o alegi.