CELE MAI BUNE 5 ULEIURI NATURALE PENTRU UN PAR SANATOS

Sursa foto: www.pinterest.com

Uleiul de argan, uleiul de cocos, uleiul de masline, uleiul de ricin, uleiul de migdale… Te-ai gandit vreodata ce au in comun toate acestea? Raspunsul este simplu. Toate aceste uleiuri naturale sunt benefice pentru parul tau. Ofera firului de par aspectul sanatos, il fortifica, ii redau stralucirea mult dorita, faciliteaza descurcarea parului – lasandu-l moale la atingere si, foarte important, stimuleaza cresterea rapida a acestuia.

Cu toate ne dorim un par sanatos, care sa aiba un aspect frumos. De aceea, ingrijirea parului trebuie sa faca parte din rutina ta zilnica. Hai sa descoperim impreuna care este cel mai potrivit ulei natural pentru tipul tau de par!

Uleiul de argan

Uleiul de argan este unul dintre cele mai des utilizate in realizarea tratamentelor si a mastilor de par, gratie numeroaselor sale beneficii. Uleiul de argan regenereaza firul de par de la radacina pana la varfuri; hidrateaza si hraneste firul uscat si agresat de diferiti factori precum uscator de par, ondulator, placa de indreptat parul si reda stralucire parului. Daca te-ai convins de beneficiile miraculoase ale uleiului de argan iti recomand Lakme Ulei de argan 100% organic pentru hidratarea parului.Lakme Ulei de argan 100% organic pentru hidratarea parului K.Therapy Bio Argan 250ml

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este considerat un produs minune in ingrijirea parului gratie beneficiilor sale incredibile. Este bogat in substante nutritive naturale cum ar fi vitamina E, vitamina K si fier, extrem de benefice pentru firul de par. Uleiul de cocos este utilizat pe post de tratament inca din cele mai vechi timpuri de catre femeile din Kerala (sudul Indiei), recunoscute pe plan mondial pentru podoaba capilara. Uleiul de cocos protejeaza firul de par impotriva caldurii, previne caderea si despicarea parului, repara parul deteriorat si varfurile arse, hidrateaza parul uscat si, nu in ultimul rand, stimuleaza cresterea acestuia. Include-l si tu in ritualul tau de ingrijire a parului si o sa fii surprinsa!

Uleiul de masline

La fel ca si uleiul de cocos, uleiul de masline are numeroase intrebuintari nu doar in bucatarie, ci si in frumusete. Uleiul de masline este cunoscut drept unul dintre cele mai hidratante uleiuri naturale, utilizat in variate masti si tratamente pentru par. Este un ulei extrem de hranitor, care hidrateaza in profunzime firul de par, fiind utilizat cu precadere in tratarea parului uscat, degradat si cu varfuri despicate. De asemenea, este un excelent balsam, care, folosit cu regularitate, reda parului luciu si stralucire.

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este recunoscut pentru stimularea cresterii parului si regenerarea sa. Este un ulei natural, bogat in vitamina E si minerale benefice pentru un par lung, rezistent si sanatos. Este un bun substituent al cheratinei, elementul principal din componenta firului de par si al unghiilor. Datorita acestei proprietati este utilizat in numeroase masti si tratamente de ingrijire a parului. De asemenea, uleiul de ricin hidrateaza firul de par si previne ruperea lui, opreste caderea parului, calmeaza scalpul iritat. Gratie proprietatilor sale anti-fungice, uleiul de ricin are si capacitatea de a inlatura matreata. Daca esti dornica sa ai un par frumos, des si sanatos, foloseste cu regularitate acest ulei natural, iar rezultatele vor fi pe masura!

Uleiul de migdale

Uleiul de migdale este utilizat in variate masti pentru ingrijirea parului datorita proprietatilor sale miraculoase. Este un ulei bogat in vitaminele D si E si in minerale precum calciul si magneziul, ce il fac sa actioneze ca un excelent balsam pentru firul de par uscat si fragil. Este recunoscut si pentru faptul ca opreste caderea parului, impiedica ruperea lui, stimuleaza cresterea parului si ii confera un aspect matasos, fiind extrem de usor la periere.

Podoaba capilara este extrem de importanta pentru orice femeie. Acorada-i atentie parului tau si ingrijeste-l responsabil in fiecare zi. Creeaza-ti propriul ritual de ingrijire corecta a parului. Si nu uita… este mai bine sa previi decat sa tratezi!

Uleiuri esentiale pentru par

Alfaparf Ulei elixir cu efect de matase Lisse Design Keratin Therapy 50ml

Olaplex Bonding Oil Nr. 7 Ulei reparator 30 ml

Cotril Nutro - Ulei nutritiv pentru par uscat 100ml