5 trucuri pentru a-ti aranja parul rapid acasa

In viata oricarei femei exista momente in care trebuie sa faca ceva, repede, sa se aranjeze imediat si sa plece sau sa deschida usa unor musafiri in cinci minute si sa nu arate ca o sperietoare.

Ni se intampla tuturor sa ne trezim cu parul valvoi, tarziu si fara chef, sau sa fim anuntate cu un telefon ca trebuie sa fim in 5 minute in fata ca vine cu masina sa mergem la un restaurant sau la teatru. Ne bucuram si vedem totul romantic, pana cand ajungem in fata oglinzii si atunci se instaleaza panica. Nu e timp de mers la salon, nici de spalat parul, nici de venit coafeza la tine, totul e pe graba si trebuie sa fie uimitor. Iata 5 trucuri pentru a te aranja rapid acasa

  • Onduleaza-l

Cel mai simplu mod de a aranja un par in cateva minute este sa il ondulezi. Buclele sunt mereu la moda, sunt apreciate si dau parului volum chiar si atunci cand acesta nu il are natural. Daca ai doar 5 minute sa te aranjezi pentru un eveniment important, foloseste cu incredere un ondulator de par. Nu ai ce sa strici, nimic nu trebuie sa fie simetric sau identic, buclele lejere nu necesita multa indemanare si intotdeauna dau un efect de prospetime, bucurie si naturalete.

Babyliss Pro Ondulator profesional de par Titanium-Tourmaline 25mm

  • Indreapta-l

Daca nu doresti sa iti ondulezi parul, poti sa il intinzi repede cu placa. Este o metoda care necesita putin mai mult timp sau putina indemanare. Insa, rezultatele sunt pe masura, parul intins fiind clar un par aranjat si intretinut. Impresia lasata nu este ca te-ai aranjat singura in 5 minute ci ca fie ai petrecut mult timp la salon, fie ca esti o norocoasa cu parul drept, lucios, ca de fotomodel.

Babyliss Pro Placa profesionala de par 31mm Elipsis

  • Impleteste-l

Sa impletesti o coada este un lucru destul de usor dar ea trebuie “asortata” unei tinute adecvate si nu se poate purta la orice tip de eveniment. Insa, daca nu ai decat putin timp si nu vrei sa ramai cu parul desfacut, poti sa il “imblanzesti” putin fie cu placa de intins, fie cu ondulatorul fara sa faci bucle. Astfel, parul devine ascultator si se impleteste mult mai usor iar coada este mult mai dreapta si frumoasa, fara fire de par rebele care sa iasa din ea.

  • Prinde-l in coada de cal si onduleaza-l

O alta solutie pentru un par aranjat in cateva minute este coada de cal pe care o ondulam putin apoi. Astfel, parul este prins bine iar onduleurile care se vad in coada lasa senzatia unei sesiuni la salon unde hairstylistul te-a sfatuit sa faci ceva deosebit, chic si jucaus.

  • Tapeaza-l putin si apoi intinde cu placa deasupra

Daca esti intr-o zi in care parul tau nu serveste decat stilul infoiat sau ai un par scurt caruia nu ii poti aplica metodele de mai sus, atunci nimic mai simplu. Infoaie-l profesional, adica tapeaza-l si, apoi, pentru un aer de rafinament si atentie la detalii, indreapta suvitele de deasupra cu placa. Daca mai adaugi putina spuma de par si il dezordonezi si mai mult la spate, vei avea cea mai tare coafura realizata rapid acasa. Si daca nu ai timp sa intinzi cu placa mai multe suvite, nu-i nimic, poti sa intinzi doar bretonul. Sau sa il faci o bucla cu ondulatorul de par. Si gata. Ai un par coafat.

Wella Professionals Spuma pentru volum cu fixare foarte puternica Eimi Shape Control 500ml

Fie ca ai parul lung fie ca il ai scurt, fie ca ai 3 minute sau 5 minute, fie ca este pentru zi sau pentru un eveniment seara, aranjarea parului pe fuga nu tine decat de putina imaginatie, un ondulator sau o placa si stapanirea de sine. Frumusetea este cel mai adesea simpla, curata, fara zorzoane si chestiuni complicate. De aceea, tot ceea ce este lejer, simplu si facut cu propria indemanare, este mai valoros si mai apreciat.

Until next time,

Echipa Procosmetic