5 produse recomandate de ProCosmetic pentru parul tau

Sursa foto: pexels.com

Indiferent de situatie, trebuie sa ai o coafura impecabila in fiecare zi. Fie ca te vezi cu prietenele tale la o cafea, sau ai programata o intalnire importanta, aspectul ingrijit al parului este cartea ta de vizita. De aceea, este important sa stii ce produse sa folosesti, pentru ca parul tau sa intoarca toate privirile.

Mai jos iti prezentam o lista cu 5 produse recomandate de ProCosmetic pentru parul tau, pentru ca o coafura impecabila iti ofera mai multa incredere, indiferent de situatie:

Sampon pentru par vopsit Wella Professionals Brilliance cu structura puternica

Special pentru parul vopsit cu structura puternica, samponul Wella Professionals Brilliance intensifica culoarea firului de par cat si rezultatele de colorare.

Praful de diamant din compozitia acestui produs adauga stralucire parului iar vitamina E protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Firul de par va fi mult mai hidratat in toata profunzimea sa, datorita extractului de caise. Se gaseste in doua variante, atat pentru parul cu structura fina, normala cat si pentru cel cu structura puternica.

Aplica acest produs pe parul umed, maseaza usor pana cand se obtine o spuma catifelata, apoi clateste cu apa din abundenta.

Wella Professionals Brilliance masca tratament pentru par vopsit cu structura fina

Masca usoara, speciala pentru parul vopsit, intensifica stralucirea parului vopsit, regenereaza, confera vitalitate si sporeste intensitatea nuantei.

Masca Wella Professionals Brilliance pentru par vopsit cu structura de la normala spre fina, inchide structura firului de par, il protejeaza impotriva decolorarii si de efectele nocive ale mediului.

Folosita impreuna cu celelalte produse din gama Brilliance va avea rezultate uimitoare.

Ulei pentru par Londa Professional Velvet Oil

Ideal pentru orice tip de par, acest produs profesional reface structura firului, de la radacina si pana la varfuri. Dispune de o formula extrem de usoara, de aceea nu trebuie sa iti faci griji, dupa utilizare, nu vei ramane cu reziduuri pe firele de par.

Londa Professional Velvet Oil reface firele de par despicate, datorita formulei inovative formate din ulei de argan, vitamina E si Pantheol. Utilizandu-l , parul tau devine mai suplu si mai sanatos.

Spray cu protectie termica Wella Eimi Thermal Image

Pentru ca parul tau sa fie in siguranta, atunci cand il indrepti cu placa, iti recomandam cu foarte multa caldura utilizarea acestui produs. La fel ca toate produsele profesionale pentru ingrijirea parului din gama ProCosmetic, produsul de fata este 100% original.

Spray-ul cu protectie termica Wella Eimi Thermal Image hraneste parul si ii ofera protectie termica de pana la 220°. Agita-l foarte bine inainte de utilizare si foloseste-l de la o distanta de 30 de centrimetri fata de par. Rezultatul va fi o coafura neteda si stralucitoare, pentru cele mai speciale ocazii din viata ta.

Spray fixativ Schwarkopf Professional Osis + Sparkler

Este unul dintre cele mai bune produse de luciu de par de pe piata, pe care il vei gasi in gama de produse ProCosmetic si pe care ti-l recomandam cu toata increderea.

Efectele utilizarii sale sunt imediate: ofera parului tau un luciu de senzatie si o stralucire intensa ce dureaza. Datorita compozitiei sale usoare, fixativul Schwarkopf Professional Osis + Sparkler nu incarca parul si nu lasa reziduuri.

Aplica-l direct pe parul uscat, de la o distanta de 30 de centimentri, in jeturi scurte iar pentru a facilita descalcirea parului gros si aspru, pulverizeaza pe parul umed. Finiseaza apoi parul asa cum vrei, pentru a obtine efectul dorit.

Toate aceste produse cosmetice profesionale, dar si o gama mult mai larga gasiti pe ProCosmetic.ro