5 produse de styling pe care trebuie sa le ai

Produsele de styling sunt principalele ajutoare in realizarea unor coafuri moderne si de lunga durata. Este foarte important sa iti dai seama care sunt cele mai potrivite produse de styling pentru parul tau si sa le folosesti ori de cate ori ai nevoie. In functie de necesitatile parului tau, cat si de evenimentele pentru care te aranjezi, poti apela la diferite produse de styling. Doar ele te pot scoate din cele mai dificile situati, atunci cand parul nu te mai asculta…

Am facut o lista de produse pentru tine, care te pot ajuta atat in realizarea unor coafuri simple de zi cu zi, cat si pentru evenimente mai importante. Nu uita! In ceea ce priveste produsele de styling, calitatea este cea mai importanta. Foloseste mereu produse de calitate superioara, care sa nu iti atace sau sa iti deterioreze parul! Alege produse de styling profesionale!

Fixativ

Fixativul este unul dintre cele mai utilizate produse. Foloseste un fixativ potrivit pentru tipul tau de par, care sa ofere rezultate de durata. Wella Professionals Performance fixativ cu fixare puternica este un lac de finisare profesionala pentru toate tipurile de coafuri, redand parului un aspect stralucitor. Incearca-l si tu! Il gasesti in magazinul nostru online.

Wella Professionals Performance - Fixativ cu fixare puternica fix-1 500ml

Ceara de par

Ceara este un alt produs de styling utilizat in realizarea a diferite coafuri, de la cele mai simple pana la cele mai indraznete. Iti recomand sa incerci Indola Texture Wax ceara de par. Este o ceara special creata pentru remodelarea parului, conceputa atat pentru femei cat si pentru barbati; asigura parului o fixare de nivel 5, ofera stralucire parului, nu lasa un aspect de par gras, si se indeparteaza usor prin spalare.

Pudra pentru volum

Pentru un look perfect iti recomand sa aplici pudra pentru volum, la radacina parului tau. Poti incerca Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It pudra volum matifiant si vei fii uimita de aspectul parului tau. Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It pudra volum matifiant are efecte multiple pentru stilizarea si texturarea parului tau. Are numeroase beneficii. Ofera fixare indelungata, volum incredibil, coafura pastrandu-si aspectul natural.

Luciu de par

Pentru un aspect cat mai natural si un par cat mai matasos si stralucitor este important sa aplici, la final, luciu de par. Efectele sunt miraculoase. Poti incerca Wella Professionals Eimi Perfect Setting spray volum si stralucire. Este un spray de par numai bun pentru a crea o coafura cu fixare scazuta, conferindu-i parului acel aspect natural, atat de cautat in ultima perioada. Pe langa volumul pe care il ofera coafurii, ii adauga parului si un plus de stralucire. De asemenea, ofera parului tau si protectie impotriva factorilor externi.

Wella Professionals Spray pentru volum si stralucire Eimi Perfect Setting 150ml

Gel de par

Gelul de par este un alt produs de styling foarte util in realizarea a numeroase coafuri. Una dintre cele mai populare coafuri ale anului 2017, care ramane in tendinte si in 2018, wet look-ul, o poti realiza in doar cateva minute cu ajutorul unui gel de par profesional. Pentru rezultate spectaculoase de lunga durata, incearca Wella Eimi Sculpt Force gel flubber cu fixare extra puternica. Este ideal pentru coafurile pe parul scurt, nu incarca parul si poti obtine coafuri perfect definite cu ajutorul lui.

Wella Professionals Gel flubber cu fixare extra puternica Eimi Sculpt Force 125ml

Indrazneste! Concepeti propria lista de produse de styling pentru coafuri cat mai moderne si deosebite!

Until next time,

Echipa Procosmetic