5 motive pentru care sa folosesti produse profesionale pentru parul tau

Sursa foto: Pexels.com

 

Una dintre plangerile des intalnite cand vine vorba de ingrijirea parului este ca rezultatele care sunt obtinute la salon de hairstylist nu reusesc sa fie aceleasi in incercarile pe care clienta le face acasa. Recomandarile ar trebui sa inceapa cu folosirea produselor profesionale de ingrijire a parului. Acestea pot fi cumparate din salonul in care obisnuiesti sa mergi ori direct printr-o comanda pe site-ul cu produse profesionale de ingrijire a parului. De ce conteaza atat de mult produsele pe care le utilizezi? Iti putem oferi cateva motive pentru care sa iei in considerare produsele profesionale.

1. Nivelul de concentratie.

Produsele profesionale au in componenta agenti blanzi de spalare, sunt mai concentrate si au ingrediente de un nivel inalt pentru rezultate vizibile. Daca obisnuiesti sa investesti in look-ul tau si te duci la salon pentru un tuns special, un vopsit, un coafat, atunci cu atat mai mult trebuie sa incepi sa folosesti produse profesionale pentru par. Ti-ai spala o haina scumpa, sensibila, cu instructiuni riguroase de ingrijire, pe care ai dat o suma mare de bani, fiind si un anume brand, impreuna cu haine diverse in masina de spalat rufe? Asadar, de ce sa iti asumi un risc tocmai cand vine vorba de parul tau?

2. Cantitatea mare nu inseamna in final ca economisesti bani.

Mergi in hypermarket si esti atrasa de tot felul de promotii. Recipientul samponului este si mai mare la acelasi pret sau al doilea produs de acelasi tip este la jumatate de pret. Cumperi mult si te bucuri ca economisesti. Fii sigura ca produsele profesionale au agenti activi puternici pentru rezultate maxime. Acest lucru inseamna ca tu vei utiliza foarte putin la fiecare spalare, in schimb rezultatele sunt notabile. Investesti o suma mai mare in produsul profesional pentru ca ingredientele sunt de foarte buna calitate, concentratia este mare, insa il vei inlocui rar, la intervale indelungate de timp, pentru o adevarata economie de bani.

3. Grija pentru mediul inconjurator este si ea importanta.

Produsele de duzina la preturi mici dauneaza mediului din cauza pierderilor mari de energie si a deseurilor in exces. Pentru gamele de produse de nivel superior este luat in considerare si impactul asupra mediului. Este folosit mai putin plastic, hartia este din surse reciclate, este folosita energia eoliana si solara, sunt folosite ingrediente ecologice si durabile, eforturile cu privire la grija fata de mediu sunt considerabile.

4. Nu ai garantia ca alegi ceea ce trebuie.

Hairstylistul tau stie foarte bine ce sampon, ce produse de ingrijire ale parului si de coafat sunt potrivite tipului tau de par, pentru stilul tau de viata si conform rezultatelor pe care le astepti. Cand cumperi dintr-un hipermarket/supermarket mai mult incerci sa ghicesti ce crezi ca ar merge pentru parul tau, cheltuind bani pe produse ale caror rezultate nu sunt de multe ori cele pe care le astepti.

5. Nu stii cu adevarat ce se afla in sticla.

Produsele cosmetice au si ele instructiuni stricte cu privire la depozitare, asadar nu doar alimentele. Trebuie pastrate la temperaturi propice, ferite de razele de soare si de umezeala. De multe ori, data de expirare a produsului nu este suficienta pentru garantia lucrului cumparat.

Fii deschisa in a studia produsele profesionale de ingrijire a parului. Iti va fi greu la inceput sa faci o alegere, insa echipa Procosmetic iti sta la dispozitie cu specialisti pentru ca tu sa comanzi pentru parul tau exact ce ti se potriveste.