5 idei de coafuri simple pentru par mediu/par scurt pentru revelion
Coafura este arta de a crea si a aranja parul intr-o maniera care sa fie estetic placuta si sa se potriveasca cu stilul si personalitatea fiecaruia.
Exista o multime de stiluri diferite de coafuri pe care le poti incerca, inclusiv cocuri, bucle, impletituri, cozi ponytail.
Indiferent de stilul pe care il alegi, coafura este un mod excelent de a-ti exprima personalitatea si de a te simti bine in pielea ta.
Iti prezentam cateva idei de coafuri trendy pe care sa le poti purta la petrecerea de Revelion.

Coafuri cu impletituri
Impletiturile sunt un mod elegant si rafinat de a-ti coafa parul pentru party.                   
Acestea pot fi facute in diverse modalitati, de la impletituri simple, la impletituri cu doua sau trei brate sau chiar impletituri frantuzesti.

Coafuri cu volum
Pentru ca parul sa capete un aspect mai plin si mai placut, poti incerca sa-i dai volum cu ajutorul unui difuzor atasat la uscator de par. Aseaza difuzorul la baza firelor de par si usuca-le usor, in timp ce il misti la fel de usor dintr-o parte in alta.
Kiepe Uscator profesional de par 2200W 8301G - Gold
O alta metoda pentru a da volum este taparea parului. Pentru asta ai nevoie de o perie pentru tapat, de preferat una ingusta si subtire sau de un pieptan subtire cu perii desi.
Parul se tapeaza intotdeauna de la radacina, prin miscari scurte si ferme, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit.
         Sursa: Pinterest                  
Olivia Garden Style Up Combo - Perie profesionala de tapat cu par de mistret si peri ionici

Coafuri cu bucle lejere

Buclele lejere sunt un look clasic care se potriveste oricarui tip de par si oricarui tip de outfit. Pot fi facute cu ajutorul unui ondulator, cu o placa de par sau a unor bigudiuri si pot fi finisate cu fixativ pentru a le face sa arate mai pline si mai naturale.

Babyliss Pro Ondulator profesional cu afisaj digital Titanium-Tourmaline 32mm

>> Tips <<  Inainte de a fixa buclele cu un produs de styling corespunzator, incearca sa-ti tapezi parul dupa indicatiile anterioare si in acest fel o sa obtii o coafura moderna, care are volum.

Sursa: Pinterest

Coafuri cu breton
Daca doresti sa aduci un plus coafurii tale pentru petrecerea de revelion, poti incerca un breton.
Bretonul poate fi facut intr-o varietate de stiluri, de la bretonul drept si fin la bretonul ondulat si gros.
De exemplu realizarea unui breton fals se poate face cu atat de multa usurinta: fie prin purtarea unui coc in crestetul capului, fie printr-un look rebel in care bretonul este prins cu mai multe agrafe si fixat cu fixativ.
Cotril Fixativ antiumiditate cu fixare puternica Wind 500ml


Aceasta coafura se poate realiza atat pe parul mediu, cat si pe parul lung
Sursa: Pinterest


Celebra coafura "coada de cal" (ponytail)
Venim in ajutor cu o alta idee de coafura pe care o poti realiza extrem de usor si rapid. Pentru inceput tapeaza parul, apoi prinde-l mai sus sau mai jos, la nivelul capului in functie de cum te avantajeaza. Alege o suvita pe care sa o prinzi in jurul cozii, pentru a masca elasticul de par.
Daca doresti ca parul sa aiba si mai mult volum poti tapa si coada.


>> Tips <<  Pentru un plus de eleganta  ataseaza pe suvita prinsa in jurul cozii niste perle sau pietricele de par, in functie de preferinta.

Coafat par mediu/ par lung
Sursa: Pinterest


Pregatirea parului inainte de a fi coafat reprezinta un aspect important in obtinerea unui coafuri exemplare si bineinteles realizata “la minut”. Desigur ca putem face minuni daca parul este proaspat spalat, gata pentru a fi coafat. Iata cateva recomandari importante:


Spalarea parului inainte de a fi aranjat: pentru realizarea unei coafuri reusite este necesar sa speli parul inainte, deoarece un par incarcat cu sebum si cu produse este greu de modelat atat cu placa, cat si cu ondulatorul si nu ii vei putea da forma si volumul dorit.


Cand este indicat sa te speli pe cap? In ziua respectiva sau cu o seara inainte?
Ideal ar fi in ziua respectiva, dar indiferent de alegere, parul trebuie sa fie foarte bine uscat cu foehn-ul, deoarece o coafura realizata pe un par umed nu va rezista.


Cum alegem samponul potrivit in functie de tipul de par?
Pentru a obtine cele mai bune rezultate este necesar sa alegi samponul cu mare grija. 
In functie de tipul de par si de necesitatile acestuia iti recomandam urmatoarele produse:
- pentru parul normal este recomandat un sampon care contine ingrediente naturale si care il ajuta sa-si mentina stralucirea si sa il hidrateze; poti incerca Cotril Hydra - Sampon antioxidant pentru hidratarea parului 300ml.
Cotril Hydra - Sampon antioxidant de hidratare 300ml
- pentru parul gras ai nevoie un sampon care contine ingrediente active ce curata scalpul si tine sub control excesul de sebum; iti recomandam Keune Sampon pentru par gras Care Derma Regulate 1000ml, care datorita mineralelor esentiale, Bio-Sulf si Betaina regleaza secretia de sebum, oferind mai mult volum si un efect relaxant. 
Keune Sampon pentru par gras Care Derma Regulate 1000ml
- pentru parul uscat este nevoie de hidratare profunda, iar samponul pentru acest tip de par trebuie sa contina ulei de masline, ulei de argan, ulei de cocos etc.; Procosmetic recomanda samponul nutritiv Cotril Nutro pentru par uscat 300ml care datorita uleiurilor de masline, monoi si equisetum, parul este hranit in profunzime si isi recapata frumusetea naturala.
- pentru parul deteriorat un sampon regenerator si hidratant este alegerea cea mai potrivita; samponul L'Oreal Professionnel Absolut Repair pentru par deteriorat curata imediatc restructureaza parul deteriorat si datorita proteinei de quinoa aurie, reduce deteriorarea parului cu 77% si ofera de 7 ori mai multa stralucire.
L'Oreal Professionnel Sampon pentru par deteriorat Serie Expert Absolut Repair 300ml

Pe data viitoare!
 
PS: Tu ti-ai ales coafura de revelion?