3 Masini de contur ideale pentru tuns barba si mustata

Barba se poarta de cateva sezoane si conform ultimelor pronosticuri, si in acest sezon ramane un element in trend, la mare cautare de catre reprezentantii sexului masculin. Barba are rolul de a scoate in evidenta trasaturile frumoase ale fetei, cat si de oferi aceea doza de masculinitate, dorita de toti barbatii.

Insa, cei care isi doresc o barba perfecta trebuie sa faca cateva sacrificii. In primul rand, este indicat sa utilizezi anumite produse de ingrijire create special pentru barba. Fara acestea, barba ta nu va avea o textura si un aspect placut. In al doilea rand, conteaza foarte mult aparatura pe care o folosesti. Iti recomand sa utilizezi o aparatura profesionala, care sa iti usureze munca si sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate. In continuare iti voi prezenta cele mai bune 3 masini de contur pentru barba!

O prima sugestie este Wella Professionals Contura HS 61.

Este un aparat de tuns barba profesional, cu acumulator. Wella Profesionals este liderul producatorilor de produse cosmetice pentru par. Produsele lor se gasesc in cele mai renumite saloane de infrumusetare din lume si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania. Masina de tuns Wella Professionals Contura HS 61 corespunde celui mai nou nivel al tehnicii, este inovativa si orientata spre design. Acest aparat de tuns profesional pentru contur a fost conceput special pentru frizerii, saloanele de infrumusetare, dar si pentru acasa, si scoatem Wella Professionals Contura HS 61 aparat de tuns barba profesional cu acumulator ideal pentru contur este special creata pentru saloanele de coafura dar si pentru acasa. Dintre cele mai importante specificatii mentionez sistemul de taiere ce are cutite interschimbabile din otel inoxidabil, cu latimea lamelor de 36 mm, lungime de taiere 0.3 mm si un motor DC silentios, cu o autonomie de 35 de minute si timp de incarcare de 90 de minute. Masina de tuns vine insotita de inaltator reglabil de 3-6mm, stand de incarcare, perie de curatare, ulei pentru cutite, manual tehnic si garantie.

Wahl Masina profesionala de contur cu cablu Detailer Wide 5 Star

O alta sugestie este Wahl Detailer Wide 5 Star aparat de tuns barba si de contur profesional cu cablu.

Wahl este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale ce pot fi utilizate atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa. Aparatele Wahl de tuns barba si de contur se gasesc in mare parte in saloanele de infrumusetare si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania. Ideile exceptionale, tehnologia puternica si calitatea de prima clasa dau brandului renume si stralucire. Wahl stabileste standardele aparatelor profesionale de tuns barba si de contur de peste jumatate de secol. Toate masinile de contur, cat si cutitele acestora sunt fabricate si dezvoltate in America, fiind supuse celor mai exigente teste de calitate. Aparatele de contur profesionale Wahl sunt supuse celor mai exigente teste de calitate. Wahl Detailer Wide 5 Star aparat de tuns barba si de contur profesional cu cablu ideal ofera o tehnologie inovativa si performata de taiere de neegalat. Dintre cele mai importante specificatii mentionez sistemul de taiere cu lame T-Blade avand latimea de 38mm si lungimea de taiere de 0.4mm si motorul DC silentios cu 5000rpm. Masina de tuns vine insotita de 3 inaltatoare de 0.5mm, 3mm, 4,5mm, perie de curatare, ulei pentru cutite, manual tehnic si garantie.

Sursa foto: www.procosmetic.ro

Cea de-a treia recomandare este Andis D8 Slimline Pro Li aparat de tuns barba si de contur profesional cu acumulator. Compania Andis isi are radacinile in Statele Unite ale Americii si a fost infiintata in anul 1922. Produsele Andis Clipers au fost indragite inca de la inceput pentru fiabilitatea lor foarte buna. Brandul American s-a remarcat foarte repede prin aparate de tuns barba ideale pentru contur. Ideile exceptionale, tehnologia puternica si calitatea de prima clasa dau brandului Andis renume si stralucire. Andis stabileste standardele aparatelor profesionale de styling de un secol. Aparatul de tuns barba si de contur Andis este supus celor mai exigente teste. Andis D8 Slimline Pro Li aparat de tuns barba profesional cu acumulator ideal pentru contur poate fi folosit atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru uz personal. Andis D8 Slimline Pro Li aparat de tuns barba si de contur profesional cu acumulator ofera o tehnologie inovativa si performata de taiere de neegalat. Dintre cele mai importante specificatii mentionez motorul de 6000rpm, extrem de puternic si rapid, lama reglata de la 0mm, din carto-otel inoxidabil de inalta calitate, in forma de T.

Pentru un look desavarsit si o barba perfecta, comanda si tu una dintre cele 3 masini de contur, iar rezultatele vor fi spectaculoase!