3 COAFURI SIMPLE PENTRU TRECEREA DINTRE ANI

Sursa foto: www.pinterest.com

In fiecare an, petrecerea de revelion ne ridica o serie de probleme de ordin estetic. Toate ne dorim un look perfect pentru un inceput frumos de an. Cu ceva timp inainte ne gandim ce o sa purtam pentru a arata perfect, cum o sa ne machiam, in asa fel incat sa ne evidentiam trasaturile frumoase si, nu in ultimul rand, cum ne aranjam parul!

Dupa ce am facut o analiza a locului in care urmeaza sa petrecem si ne-am intrebat toate prietenele ce vor purta, cum isi vor aranja parul si cum se vor machia, putem trece la fapte!

Si pentru a-ti usura munca, m-am gandit sa iti propun in acest articol 3 coafuri extrem de simple si de moderne, perfecte pentru orice tip de petrecere, si, foarte important, pe care le poti realiza rapid de oriunde.

Wet Look

Wet Look-ul este o coafura in tendinte, de cateva sezoane. Partea buna este ca se potriveste oricarei fizionomii si o poti realiza in mai putin de 10 minute. Un sfat pentru aceasta coafura este sa nu fi spalata pe par recent. Pentru a avea un wet look autentic, spala-te cu 2-3 zile inainte de a executa aceasta coafura. Si probabil te-ai intrebat care e cea mai rapida cale de a realiza un wet look. Este simplu! Da tot parul pe spate si descurca-l bine de la radacina pana la varfuri. Foloseste o perie profesionala pentru un efect mai bun. Dupa ce ai reusit sa netezesti toate firele de par, aplica gel pe lungimea firului de par, de la radacina catre varfuri, punand mai mult accent pe radacina. Apoi, utilizeaza un fixativ profesional cu fixare puternica. Incearca si tu!

Bucle lejere

Buclele lejere sunt unele dintre cele mai populare coafuri ale anului 2017. Se pot integra in orice tip de tinuta si iti confera aceea nota de senzualitate si feminitate de care vei avea nevoie. Pentru a reusi sa realizezi bucle lejere, iti recomand sa iti sectionezi parul in mai multe bucati si, pe rand, sa le ondulezi. Pentru rezultate wow, iti recomand sa folosesti un ondulator profesional mai gros, care te va ajuta sa beneficiezi de o bucla mai mare si cu volum. Nu insista mult pe suvitele de par. Apoi, desfa cu delicatete buclele folosind o perie moale sau chiar si cu ajutorul degetelor. Aplica fixativ pe fiecare suvita in parte si vei avea un look uimitor!

Ponytail

O alta coafura pe care o recomand cu drag oricarei doamne sau domnisoare este ponytail. Este genul de coafura care, daca o executam corect, ne va oferi un look fresh si actual. Ai nevoie de 10 minute pentru a reusi acest look, extrem de simplu de facut. Pentru inceput indreapta parul foarte bine. Apoi, prinde-l intr-o coada cat mai sus. Cu ajutorul unei perii, lipeste parul bine de cap. Asigura-te ca ai folosit un elastic de culoare transparenta sau neutra. Iar, la final, fixeaza parul bine. O coada perfecta te va scoate din orice situatie complicata cu brio!

Alege coafura care te avantajeaza cel mai mult. Si nu uita! La trecerea dintre ani, toate doamnele si domnisoarele trebuie sa straluceasca!