Solanie, prietenul pielii tale

Sursa foto: www.pinterest.com

Fata este una dintre cele mai importante parti ale corpului nostru, careia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita inca din adolescenta. Aplicarea a diferite produse cosmetice inca din tinerete, soarele, lipsa somnului, alimentatia incorecta, lipsa apei, stresul, schimbarile bruste de temperatura si multe alte elemente reprezinta factori negativi care conduc in timp la degradarea tesutului de piele al fetei. Acesta este si motivul pentru care este necesar sa acordam o atentie sportita felului in care ne ingrijim tenul.

Cu timpul, cantitatea de colagen se diminueaza, astfel ca tenul devine mai uscat, permitand aparitia ridurilor. Acest aspect nu poate decat sa dinamizeze mai mult procedeul de ingrijire a tenului. Ajunse la o anumita varsta, avem senzatia ca daca folosim din ce in ce mai multe produse, problemele tenului nostru se vor estompa. Gresit! Poti folosi un numar limitat de produse cosmetice, atata timp cat aceasta sunt calitative.

Pentru un ten sanatos, stralucitor si perfect la orice varsta, am sa iti prezint astazi un super brand profesional de ingrijire a tenului. Solanie este unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse profesionale de ingrijire a pielii, utilizat pe o scara larga in saloanele de infrumusetere. Produsele de o calitate extraordinara, rezultatele obtinute, gamele variate, ingredientele bine alese, aplicarea usoara sunt doar cateva din elementele care recomanda aceste produse.

Dupa cum iti spuneam, brandul Solanie de ingrijirea tenului si tratamente corporale, detine un numar extrem de variat de produse. Creme pentru orice tip de ten, masti si tratamente, creme si balsam cu efect calmant, creme pentru masaj si corp, creme exfoliante, geluri calmante si stimulante pentru piele, variate tipuri de demachiante si lotiuni tonice, lotiune demachianta micelara, ser pentru ochi, tratamente faciale antirid si multe altele te asteapta sa le descoperi pe site.

Acum vreau sa iti imparatesc cate ceva si despre istoricul brandului Solanie. Povestea brandului Solanie a inceput in anul 1936 cand farmacistul Mihaly Pito a ales sa infrumuseteze corpul si sa hraneasca sufletul prin vocatia sa. Cea mai frumoasa farmacie din Baja astepta cu usile deschise, nu doar pentru cei care voiau sa se vindece, dar si pentru aceia care voiau sa devina mult mai frumosi. Cel mai tanar membru al familiei, Eva Pito, a deschis primul sau salon de infrumusetare, in inima Budapestei in 1972. Initial, ea ii intinerea pe iubitorii frumusetei prin utilizarea cremelor din retetele mostenite de la tatal sau, farmacist si prin utilizarea cunostintelor sale despre substantele active. Primele 15 retete care erau bazate pe expertiza farmaceutica au devenit populare prin rezultatele spectaculoase in infrumusetarea tenului. Acum brandul Solanie este prezent in mai mult de 20 de tari. Produsele Solanie sunt testate dermatologic.

Trebuie sa mai stii ca brandul Solanie are numeroase produse ce au la baza ingrediente bine alese, de ale caror proprietati miraculoase am auzit cu totii. Aloe vera, ginkgo biloba, ulei de argan, celule stem de argan, caviar, struguri, celule stem de struguri, celule stem de mere, papaya, mango, orez, acid hialuronic sunt doar cateva din ingredientele minune pe care le contin produsele Solanie. De asemenea, multe dintre aceste produse cosmetice sunt bogate in vitamina C, aspect care nu poate decat sa te bucure! Suna bine, nu?

Ai grija de pielea ta, indiferent de varsta. Formeaza-ti propriul ritual de ingrijire a pielii, hidrateaz-o constant si trateaz-o cu produsele Solanie, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor!