IDEI DE CADOURI PENTRU CRACIUN

Sursa foto: www.pinterest.com

Craciunul este una dintre cele mai asteptate si indragite sarbatori din timpul anului. Este perioada cea mai frumoasa din an cand ne revedem familia, prietenii, colegii si cand simtim nevoia sa daruim si sa ii surprindem pe cei dragi cu toata atentia noastra.


Totodata, in aceasta perioada ne confruntam si cu dilema cadourilor, din dorinta de a ii surprinde si de a ii impresiona pe cei din jurul nostru. Asa ca, m-am gandit sa scriu acest articol, in ideea in care sugestiile mele de cadouri iti pot fi de folos. Esti gata sa le asculti?

Pentru ea

Arata-i ca iti apasa. Alege un cadou care sa o surprinda si care sa ii satisfaca nevoile si dorintele. Pentru asta iti dau un pont. Alege produse de ingrijire pentru fata, corp si par. In mod sigur o vei impresiona! Poti incerca unul dintre pachetele cadou de pe site, concepute special pentru momente deosebite. Comanda si tu Londa Professional Pachet Velvet Oil. Pachetul contine Velvet Oil sampon pentru revitalizare 1000 ml, Velvet Oil tratament pentru revitalizare 750 ml, Velvet Oil ulei pentru par 100 ml. Il gasesti pe site, la sectiunea par si seturi cadou. Te asteptam!

O alta idee buna de cadou este o placa de par profesionala. O va folosi cu drag atat in rutina zilnica de aranjare a parului, cat si pentru ocaziile cele mai speciale. Iti recomand Babyliss Pro Fast & Furious placa de par profesionala, care este special creata pentru o intindere profesionala ce nu distruge parul si are incorporat un microcip ce ofera control automat al temperaturii. Ofera incalzire instantanee, omogenitate si controlul temperaturii.

Babyliss Pro Placa profesionala de par Fast&Furious EP Technology 5.0 24mm

Pentru o ingrijire desavarsita a fetei, rasfat-o cu Solanie, brandul vedetelor. Ofera-i Solanie Argan Stem Cells Line set ingrijire cu celule stem de argan. Acest pachet contine: crema de noapte antirid cu celule stem de argan 50 ml, ser antirid pentru ochi cu celule stem de argan 15 ml, crema exfolianta AHA cu mango si orez 150 ml.

 

Pentru el

Ce il poate surprinde mai mult pe partenerul tau decat un nou aparat de ras? Pentru un barbierit desavarsit iti recomand sa achizitionezi un aparat de ras profesional. Eu iti recomand Andis D8 Slimline Pro Li aparat de tuns barba professional. Este dotat cu acumulator, este ideal pentru contur si ofera o tehnologie inovativa si performata de taiere, de neegalat. De asemenea, este o masina de contur cu motor puternic si extrem de rapid, de 6000 rotatii/minut. Comanda-l si tu! Il gasesti la sectiunea aparate si accesorii par.

Barba a fost in tendinte anul acesta si va fi si in 2018. Ai grija de el si rasfata-l cu produse de la Hairgum, concepute special pentru nevoile barbatilor. Ofera-i Hairgum Barber Shop Beard Shampoo sampon pentru barba. Este un sampon special pentru ingrijirea barbii cu formula delicata si improspatanta. Este facut din ingrediente naturale obtinute din agricultura bio, pentru a fi cat mai delicat cu pielea sensibila a fetei. Continutul de ulei de Karité (Shea) contribuie la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii, iar barba este disciplinata, moale si lucioasa.

Pentru a-ti surpinde si mai tare partenerul, daruieste-i pe langa samponul pentru barba si un ulei. Hairgum Barber Shop Beard Oil ulei de barba ajuta barba sa creasca intr-un mod curat si disciplinat. Formulat cu ingrediente 100% naturale, uleiul pentru barba este o combinatie unica de 50% Unt de Shea si 8 uleiuri organice atent selectionate. Barba este hranita, iar pielea intens hidratata. Dupa aplicare barba devine neteda, ordonata si matasoasa la atingere, fara senzatie de uns si uleios! Textura sa usoara si hranitoare previne iritatiile ce apar cand creste parul.

Indrazneste si ofera cadouri de neuitat celor dragi, de Craciun. Sarbatori fericie si spor la cumparat!