Ghid de ingrijire al tenului matur

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Pe masura ce inaintam in ani, pielea noastra sufera anumite modificari. Acest lucru este valabil si pentru pielea fetei care devine mai subtire si isi pierde din elasticitate, aspect care determina aparitia ridurilor, diminueaza rotunjimea fetei si inaltimea pometilor. Acest lucru nu poate decat sa ne supere…

Si cum traim intr-o lume in care tehnologia si inovatia ocupa un loc extrem de important, uite ca aceste semne ale imbatranirii pot fi combatute. Nu trebuie sa apelezi la doctorul estetician sau la o gramada de tratamente foarte scumpe pentru a iti redobandi trasaturile mult iubite, ci doar sa iti formezi o rutina corecta de ingrijire a fetei tale.

Am pregatit pentru tine cateva sfaturi care te pot ajuta in lupta cu ridurile. Esti pregatita sa le asculti?

Demachiaza-te inainte de culcare

Procesul de demachiere este foarte important. Machiajul care ramane peste noapte este unul dintre principalii dusmani ai tenului tau. Acesta nu iti lasa pielea sa respire, determina aparitia imperfectiunilor si, in timp, chiar si a ridurilor. Acorda zece minute in fiecare seara tenului tau si iti va multumi! Pentru o demachiere eficienta iti recomand Solanie Special Line lotiune demachianta micelara. Inlatura perfect impuritatile si machiajul de pe piele, lasand tenul catifelat.

Hidrateaza-te

Un ten matur are nevoie constant de hidratare. Foloseste o crema hidratanta pentru a creste elasticitatea tenului tau. Pentru rezultate WOW, iti propun Solanie Organic Line crema de zi hidratanta bio. Aceasta crema reda supletea si repara structura pielii. Ingredientul activ de stimulhyal sprijina sinteza acidului hialuronic. Complexul Ederline S stimuleaza formarea colagenului de tip I si III.

Foloseste crema antirid

Pentru a estompa ridurile, trebuie sa folosesti si o crema antirid, conceputa special pentru tenul matur. Eu iti recomand sa incerci Solanie Aloe Ginkgo crema gel antirid cu lipozomi si coenzima Q10 si rezultatele uimitoare nu vor inceta sa apara! Solanie Aloe Ginkgo crema gel antirid cu lipozomi si coenzima Q10 umple si netezeste ridurile din zona ochilor. Substantele active, cum sunt extracte de aloe vera, ginkgo, floare de soc, centela, cofeina, pantenol, alaintoina, coenzima Q10, vitamine A si E hidrateaza puternic, reduc iritatia, atenueaza cearcanele si mascheaza ridurile. Nu irita ochii. Se poate aplica si persoanelor cu ochii sensibili.

Aplica o masca

Si cum tenul matur necesita o ingrijire speciala, aplica o masca pentru ingrijire ten din cand in cand, pentru a revitaliza pielea si a o hidrata corespunzator. Foloseste si tu Solanie Argan Stem Cells Line masca hidratanta si fermizanta cu celule stem de argan. Solanie Argan Stem Cells Line masca hidratanta si fermizanta cu celule stem de argan hidrateaza rapid si spectaculos tenul matur, aspect datorat continutului ridicat de aloe vera. Contine vitamine, minerale, aminoacizi si enzime care determina functionarea si intretinerea tesuturilor noi.

Foloseste ser cu acid hialuronic

Pentru prevenirea si tratarea ridurilor si a imperfectiunilor cauzate de varsta iti recomand sa aplici cu frecventa un ser de fata. Sugestia mea pentru tine este Solanie Gold Line ser aur cu acid hialuronic. Rezultatele sunt uimitoare! Solanie Gold Line ser aur cu acid hialuronic reduce semnele vizibile ale imbatranirii si imbunatateste vizibil starea pielii. Serul cu acid hialuronic este recomandat pentru toate tipurile de ten. Aurul cu nano-granule din continut ajuta absorbtia mai buna a acidului hialuronic.

Ai grija de tenul tu! Foloseste produse benefice pentru el, acorda-i atentia cuvenita iar efectele pozitive o sa fie pe masura asteptarilor!