Buclele sunt una dintre coafurile ce niciodata nu s-au demodat si care sunt mereu purtate cu mare drag. Cu fiecare vizita la salon tot mai multe persoane solicita bucle deoarece acestea ofera un aer tineresc si jucaus. Insa realizarea buclelor nu trebuie facuta neaparat la salon, ci poti obtine bucle perfect definite si conturate si in confortul casei tale. Cea mai simpla metoda de a le obtine o reprezinta folosirea bigudiurilor incalzite. Bigudiurile incalzite pot fi realizate din diferite materiale: ceramice, plastice sau metalice si de diferite dimensiuni. Alege bigudiuri incalzite de la branduri profesionale pentru a obtine bucle perfect definite si pentru a proteja parul.
Spre deosebire de bigudiurile clasice, cele electrice sunt ideale atunci cand esti pe fuga. Aplicarea acestora se face foarte simplu: ruleaza suvita de par pe bigudiu si prinde-o cu ajutorul clipsurilor din dotare. Lasa bigudiurile sa actioneze intre 10 si 20 min, in functie de cat de lejere sau stranse doresti sa fie buclele. Pretul acestora difera in functie de numarul de bigudiuri existente intr-o trusa. Aceste se gasesc de obicei in seturi de 5, 12, 20 sau 24 de bigudiuri de diverse marimi, ceea ce este avantajos deoarece poti crea diverse coafuri. Avantajul bigudiurilor electrice il reprezinta faptul ca dispuneti de cleme de fixare, dar si de cutia de depozitare.
Bigudiurile electrice sunt varianta cea mai usoara si rapida sa obtii o coafura de invidiat intr-un timp scurt. Intra pe www.procosmetic.ro si alege setul de bigudiuri incalzite potrivit parului tau.