0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Atelier Paris Make Up Produse Profesionale pentru Machiaj

Make-Up Atelier Paris a sarbatorit de curand 30 ani de existenta. Creatorul brandului, Hélène Quillé, dezvolta in permanenta noi culori si texturi si creeaza noi game de produse care confera marcii Make-Up atelier Paris statutul de gama de produse profesionale make-up.

Make-Up Atelier Paris pune la dispozitia make-up artistilor peste 40 de nuante de fond de ten si peste 20 de nuante corectoare si pudre, fiind unul din putinele branduri profesionale care se potriveste pentru toate tipurile si nuantele de ten.

Fondurile de ten Make-Up Atelier Paris  cu textura usoara, fardurile de pleoape si blush-urile foarte pigmentate, precum si rezistenta tuturor produselor, fac din Make-Up atelier Paris un brand ideal pentru uz profesional, dar si personal.

Avand propriul laborator si propria fabrica, Make-Up Atelier Paris are un avantaj considerabil in ceea ce priveste capacitatea de a inova si de a raspunde celor mai recente tendinte din domeniu. Una dintre cele mai importante realizari ale companiei Make Up Atelier Paris  a fost crearea paletei cu cinci culori pentru buze, ochi si corectoare, in 1991, concept care a fost copiat de producatori de cosmetice din intreaga lume. Produsele Make Up Atelier Paris sunt testate dermatologic.

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 368

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 368

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5