Se simte atat de bine, atat de fina si catifelata iti poate fi pielea – Foloseste aparate de epilat profesionale pentru o piele fina si catifelata, cu rezultate de lunga durata

Epilatul parului este probabil cea mai neinteleasa metoda de ingrijire fizica, in special din cauza stereotipurilor sociale. Se spune ca barbatii se barbieresc, iar femeile se epileaza. Realitatea poate fi contradictorie, din moment ce epilatul este o actiune ce corespunde optiunilor individuale ale oamenilor, dincolo de a fi un cliseu de gen. Epilatul parului este un obicei practicat cu regularitate de catre majoritatea femeilor din intreaga lume. Acest obicei nu mai este o grija, ci este un ritual de infrumusetare pe care il poti practica fie acasa, fie la saloanele de specialitate.  In definitiv, folosirea unui aparat de epilat este principala metoda de indepartare a parului, fir cu fir, chiar de la radacina. Desi procedura este similara cu cea in care se foloseste ceara, diferenta se resimte considerabil. Asta pentru ca Folosind un aparat profesional de epilare, piscaturile, usturimea sau chiar durerea dispar complet. previi foliculita, dar si eviti iritatiile sau micile accidente ce pot fi cauzate de lama de ras. 

Din magazinul online Procosmetic.ro poti comanda aparate de epilat profesionale. In plus, poti alege si alte produse pentru epilat, printre care: aparat de epilat cu ceara, decantoare de ceara, kit de epilat, incalzitor pentru ceara, benzi pentru epilat. In plus, daca vrei un kit epilat complet, poti comanda si diverse alte accesorii utile pentru a te bucura de un epilat profesional: spatule, flacoane de ceara, geluri si balsamuri calmante.

Un aparat epilare profesional asigura o piele fina si catifelata timp de aproape patru saptamani. Pentru firul de par, fiind indepartat de la radacina, oricat de scurt ar fi, epilarea este mult mai eficienta decat folosirea unei lame de ras. In anumite cazuri epilarea poate fi dureroasa, datorita actiunii aparatului de epilat care extrage mai multe fire simultan. Desi poate exista un oarecare discomfort atunci cand te epilezi pentru prima oara, odata cu trecerea timpului intensitatea acestuia este redusa considerabil. 

Epilatul cu ajutorul unui produs din gama produselor de tip aparate de epilat profesionale este recomandat in special persoanelor cu pielea sensibila, predispuse la eruptii cutanate sau taieturi, in cazul in care folosesc lama de ras. Beneficiile epilarii folosind un aparat epilare sunt reduse la netezirea pielii timp de cateva saptamani. Mai mult, epilarea cu ajutorul unui aparat de epilare este mult mai eficienta, din punct de vedere al costurilor, decat epilatul cu ceara. 

Beneficiile epilarii cu ceara sunt multiple: costuri accesibile, rapid, sigur, putin dureros, eficacitate maxima si pielea ramane neteda pentru mai mult timp.