Intr-un salon, mobilierul joaca un rol important in buna desfasurare a activitatii, insa un rol la fel de important il au si accesoriile coafor profesionale. Procosmetic vine in ajutorul atat persoanelor care sunt la inceput de drum sau isi deschid propriul salon de infrumusetare cat si veteranilor, oferindu-le cele mai bune produse si accesorii pentru coafor. La noi gasesti o gama variata de produse de la clame par profesionale, la accesorii coafat si produse coafor. Pe www.procosmetic.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru buna functionare a salonului tau.
De asemenea, consulantii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi si informatii despre toate produsele necesare intr-un coafor si nu numai. Iti punem la dispozitie produse originale la preturi extrem de avantajoase.
Pe www.procosmetic.ro gasesti accesorii coafor profesionale pentru vopsirea parului precum boluri pentru amestecarea vopselei si pensule pentru aplicarea acesteia, cat si alte instrumente si accesorii pentru coafat, realizate de brand-uri internationale.