In rutina de ingrijire a parului uscarea acesuia este primul pas. Principiul de functionare este acelasi, insa atunci cand alegi sa achizitionezi un uscator de par trebuie sa tii cont de caracteristicile acestuia si de anumite functionalitati. Daca iti doresti un par sanatos si frumos, investeste intr-un uscator de par profesional care sa iti ofere protectie totala a firului de par.
Puterea este una dintre caracteristicile cele mai importante atunci cand alegi un uscator de par. Cu cat este mai mare puterea acestuia, cu atat va fi mai scurt timpul de uscare. Parul nu va fi supus la caldura si nu se va usca excesiv daca puterea motorului e suficient de mare incat jetul de aer sa usuce firul de par cat mai repede posibil.
Setarile. De obicei uscatoarele de par au setari de viteza si de temperatura ca sa setezi viteza si temperatura agreate de tine si de parul tau. Unele pot fi prevazute si cu un buton de aer rece pentru a racori cuticula, atunci cand parul este supraincalzit.
Accesoriile. Uscatoarele de par vin de obicei la pachet cu 2 accesorii: difuzor pentru volum si concentrator pentru jetul de aer.
Dimensiuni si greutate. Atunci cand ai parul lung, uscarea parului dureaza mai mult asa ca manuirea unui uscator greu poate fi destul de obositoare. Alege un uscator cu o greutate redusa si de dimensiuni medii ce iti va oferi o uscare usoara, fara sa depui prea mult efort.
Pe www.procosmetic.ro ai la dispozitie o gama variata de uscatoare de par profesionale de cea mai buna calitate.