Skincare-ul este subiectul cel mai indragit in randul doamnelor, deoarece este procesul ce mentine pielea tanara, luminoasa si sanatoasa. Serumul este produsul cosmetic ce se aplica pe ten imediat dupa demachiere, inainte de a aplica crema hidratanta. Multe persoane confunda serumul cu cremele, insa trebuie retinut faptul ca un ser nu inlocuieste crema hidratanta, Serumurile au alte proprietati ce ajuta tenul sa se mentina sanatos si stralucitor. Acestea contin ingrediente active ce penetreaza pielea, ajutand la reducerea liniilor fine, refacerea celulelor, incetinirea procesului de imbratranire si la adaugarea de luminozitate.
Serumul de fata se alege in functie de varsta, dar si functie de tipul tenului si nevoile acestuia. O rutina de ingrijire a tenului completa arata in felul urmator: demachiere, curatare, aplicarea unui ser in functie de nevoile tenului si apoi aplicarea unei creme hidratante.
Ten gras – in cazul tenului gras/mixt, cauta un ser cu vitamina C. Vitamina C reduce inflamatiile si calmeaza iritatiile tenului, regleaza secretia de sebum si accelereaza productia de colagen.
Tenul uscat are nevoie de un ser ce contine Vitamina E sau acid hyaluronic. Serumurile cu acid hyaluronic se folosesc pe pielea umezita in prealabil pentru a afacilita absorbtia acestuia. Daca aplici serul pe tenul uscat, il vei deshidrata mai tare.
Tenul matur, imbatranit alege serumurile antirid sau antiimbatranire. Acestea au rolul de a reduce liniile fine, de a mari densitatea pielii si de a netezi suprafata acesteia.
Pe www.procosmetic.ro ai la dispozitie diverse game de sermuri faciale profesionale pentru toate tipurile de ten, indifferent de varsta de la cele mai indragite branduri profesionale de skincare, folosite in saloanele de specialitate.