Pudra de volum este un produs ce styling ce face minuni asupra parului rar, lipsit de volum. Este acel produs magic ce ofera volum incredibil parului. In functie de tipul pudrei si de nivelul de fixare, puteti obtine o fixare puternica sau lejera a coafurii.Avantajele folosirii pudrei pt volum:
Iti ofera un volum incredibil ce se poate reactiva foarte usor. Daca simti ca parul s-a lasat, e suficient doar sa iti treci mainile prin par, iar acesta isi va recapata volumul.
Este nevoie de o cantitate mica de produs pentru a obtine volumul mult visat.
Poate fi folosita atat pentru parul drept, cat si pentru cel cret.
Are efect matifiant, ceea ce inseamna ca daca ai un scalp gras, aceasta va absorbi excesul de sebum de la radacina, iar parul se va ingrasa mai greu.
Cum se foloseste pudra de volum?
Primul pas al aplicarii este sa agiti recipientul foarte bine. Se foloseste pe parul uscat, iar specialistii recomanda impartirea parului in sectiuni si aplicarea pudrei la radacina. Nu aplicati foarte multa pudra deoarece veti incarca firul de par si va avea un aspect neplacut. Aplicati trepat pudra si in cantitati mici.
Pudra de par profesionala este acel produs minune ce iti va readuce parul la viata, ce iti va oferi volum si care te va face sa te indragostesti de parul tau zi de zi. Pe Procosmetic.ro gasesti diverse branduri si tipuri de pudra de volum, create special pentru a da viata parului tau.