Pentru un par drept, stralucitor si fara urma de deteriorare, ai nevoie de o placa de par profesionala. Spre deosebire de cele clasice, placile profesionale sunt fabricate din materiale ce reduc degradarea keratinei printr-o indreptare perfecta la temperaturi scazute.

Indiferent daca doresti o placa de par pentru uz profesional sau personal, este important sa stii ca la Procosmetic poti gasi numeroase modele de la producatori renumiti, cum ar fi Babyliss Pro, Kasho, Wella, Moser, Pro Echipamente etc.  

Poti alege dintr-o varietate de placi de par profesionale de diferite dimensiuni, incepand de la 13mm, care sa te ajute la indreptarea precisa a parului, indiferent de tipul  acestuia. Pe pagina vei descoperi placi de par incepand de la 13 mm pana la 38mm.

Pentru a beneficia de o indreptare perfecta, alege o placa de indreptat parul  ce iti permite controlul automat al temperaturii si incalzire instantanee. Astfel, vei reduce din timpul acordat acestui proces si te vei bucura de un par neted si moale intr-un timp record.

In plus, poti opta pentru o placa de par profesionala cu forma rotunda pentru obtinerea celor mai frumoase si definite bucle. Spre deosebire de ondulator, acest tip de placa poate fi utilizata atat in realizarea buclelor, cat si in indreptare.  Un alt avantaj este faptul ca timpul de contact cu placa este mult diminuat.

Poti utiliza placa de intins parul profesionala atat in confortul casei tale, cat si in saloanele de infrumusetare pentru a obtine o coafura rapida si eleganta.

Tot ce ai de facut este sa o alegi pe cea potrivita tie si sa urmezi instructiunile simple ce se regasesc in fiecare pachet.