Oja sau lacul de unghii este un produs cosmetic folosit de femei pentru ingrijirea si infrumusetarea unghiilor. Lacul de unghii este folosit de toate femeile pentru a obtine atat o manichiura, cat si o pedichiura perfecta. Spre deosebire de Gelurile UV sau oja semipermanenta, lacurile de unghii au o rezistenta scazuta. De cele mai multe ori, acest lucru nu reprezinta un dezavantaj, ci un avantaj deoarece iti ofera posibilitatea sa alternezi culori si modele.
Lacurile de unghii din prezent au ingrediente din ce in ce mai putin daunatoare unghiei, dar si o diversitate larga de culori. De la culori stralucitoare, mate, cu sclipici pana la culori seducatoare si intense, pe www.procosmetic.ro ai la dispozitie o gama variata de culori si branduri consacrate din care poti alege.
Atunci cand optezi pentru un lac de unghii, culoarea este factorul cel mai important. Acesta poate fi ales in functie de culoarea pielii, de dispozitie sau de sezon.
Cum se aplica si cum se indeparteaza lacul de unghii?
Lacul de unghii sau oja este optiunea cea mai la indemana deoarece se aplica extrem de usor si se usuca la simplul contact cu aerul. Este nevoie doar sa dai forma dorita unghiei, iar apoi se aplica lacul de unghii in cate straturi doresti, in functie de intensitatea culorii. Se lasa unghia sa se usuce in mod natural, fara ajutorul lampei UV.
Indepartarea lacului de unghii se realizeaza cu ajutorul unei acetone sau dizolvant. Atat aplicarea cat si indepartearea lacului de unghii este un proces foarte simplu si rapid.