Oja semipermanentă a devenit îndrăgită de tot mai multe doamne si domnișoare, deoarece modul de aplicare al acesteia este unul foarte simplu și rapid și are o rezistență îndelungată. Aceasta poate rezista până la 4 săptămâni pe unghie, menținându-și luciul la fel ca în prima zi. Are aceeași strălucire ca și gelul, însă oja semipermanentă nu încarcă unghia și nu o afectează precum acrilul.
Care sunt pasii aplicarii?
Pasul 1. Îndepărtează orice urmă de lac aplicat anterior. Unghia trebuie să fie curată pentru a putea începe procesul de aplicare.
Pasul 2: Pregătirea unghiei. Cu ajutorul unei unghiere, pile sau forfecuțe, oferă unghiilor tale forma pe care ți-o dorești. Pilirea se realizează pe întreaga suprafață a unghiei. Atenție însă la acest proces. Pilirea nu se va face în profunzime, ci doar cât să mătuiești unghiile, pentru a lua luciul de la suprafață. Procesul de pilire crește gradul de aderență.
Pasul 3: Degresare. Degresează și dezinfectează unghiile cu ajutorul unui primer.
Pasul 4: Aplicarea bazei se va face în strat subțire, iar uscarea acestuia se va face cu ajutorul lampei. Ține mânile în lampă timp de 2 minute pentru a se usca baza și a putea trece la pasul următor.
Pasul 5: Aplicarea culorii. Poți aplica oja în 2 sau 3 straturi, în funcție de opacitatea acesteia.
Pasul 6: Top coat se aplică în strat subțire și are rolul de a fixa culoarea și de a da strălucire unghiei.
Pasul 7: Aplică ulei de cuticule
Oja semipermanenta iti ofera o manichiura impecabila cu o rezistenta de durata. Pe www.procosmetic.ro gasesti toate produsele necesare realizarii unei manichiuri cu oja semipermanenta.