AGV Group Industries este unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier si echipamente pentru saloane de infrumusetare. Brandul are o vechime pe piata de 40 de ani si a fost construit cu maiestrie si inovatie italiana, precum si o pricepere dobandita de-a lungul timpului si transmisa din generatie in generatie, care se observa in fiecare piesa de mobilier fabricata. AGV Group Industries a dezvoltat 6 branduri diferite, dedicate segmentelor diferite de piata.

AGV DESIGN este mobilier tip high class. Caracteristicile cele mai relevante ale pro­duselor sale sunt: design-ul deosebit, materialele de calitate, finisajele precise si tehnologiile de varf.

PERFORMANCE este brandul de mobilier trendy, caracterizat prin design "tanar", materiale de prima clasa, calitate superioara, multe modele si optiuni. Preturile sunt competitive.

MEDIALINE este brandul clasic de mobilier de coafura. Contine atat mobilier, cat si ac­cesorii (ucenici, tabureti si alte lucruri mici) si este caracterizat printr-o gama larga pentru fiecare categorie, materiale de calitate buna si design clasic.

EXTREMELINE este brandul de start al AGV Group Industries. Este caracterizat prin livrare rapida, preturi economice si posibilitatea de a alege intre doua culori. Include toate componentele necesare pentru a echipa un salon de coafura. Calitatea este medie, cu unele componente conforme unui standard ridicat (brate si articulatii de aluminiu).

ARTEM este brandul AGV Group Industries de echipamente electrice si electronice pentru coafura. Contine toate categoriile de produse, de la climazoane si vapozoane, la casti speciale, casti standard si accesorii. 

GV BEAUTY include toate echipamentele si mobilierul necesar intr-un salon de cosmetica (paturi, aparatura, accesorii).