Coafurile extravagante sunt expresia unei personalitati nonconformiste. Daca vrei si tu sa porti, ocazional, un hairstyle diferit si foarte cool, dar fara a-ti tunde parul intr-un stil anume, iti propunem sa optezi pentru renumitele placi de creponat parul. Acestea sunt disponibile pe site-ul nostru, de unde pot fi achizitionate prin doar cateva click-uri! In colectia noastra dedicata vei regasi placi de creponat parul de la cele mai cunoscute branduri, printre care si Babyliss. Ai o selectie de produse premium din care poti alege, in functie de preferinte si de bugetul tau. Poti alege, de exemplu, placi de creponat parul de dimensiuni mini (13 mm sau 38 mm) sau placi de creponat parul mai late, perfecte pentru un par mai bogat(60 mm). Aceste placi pentru creponat parul pe care noi le comercializate sunt ideale atat pentru uz personal, cat si pentru uz profesional. In plus, pentru ca bugetul sa nu fie un impedipement, ti-am pregatit cele mai bune oferte la placi de creponat parul. Opteaza pentru modele de placi de creponat parul si realizeaza coafuri interesante, simplu, fara a mai fi necesar sa mergi la salonul de infrumusetare!

Un par frumos si sanatos care este si aranjat este cheia succesului. O coafura potrivita ne poate schimba complet aspectul fizic si infatisarea. Aparatele de coafat sunt cele ce ne usureaza foarte mult munca si ne ajuta sa avem coafuri impecabile. De la uscatoare de par, la ondulatoare sau placi de indreptat parul acestea sunt aparatele ce ne fac viata mai usoara. Unul dintre aparatele foarte apreciate este placa de creponat parul. Spre deosebire de placa de indreptat parul ce are placi intinse, placa de creponat are placile in zig zag ceea ce va crea o textura creponata. Placile de creponat parul iti ofera un look exotic, rebel, proaspat, seducator dar si atragator! Este foarte simplu de realizat cu ajutorul aparatului potrivit si in plus coafura poate dura pana la o saptamana in functie de structura firului de par.

Coafurile extravagante sunt expresia unei personalitati nonconformiste. Daca vrei si tu sa porti, ocazional, un hairstyle diferit si foarte cool, dar fara sa-ti tunzi parul intr-un stil anume, iti propunem sa optezi pentru renumitele placi de creponat parul. Acestea sunt disponibile pe site-ul nostru, de unde pot fi achizitionate doar prin cateva click-uri! In colectia noastra dedicata vei regasi placi de creponat parul de la cele mai cunoscute branduri, printre care si Babyliss. Ai o selectie de produse premium din care poti alege, in functie de preferinte si de bugetul tau. Poti alege, de exemplu, placi de creponat parul de dimensiuni mini (13 mm sau 38 mm) sau placi de creponat parul mai late, perfecte pentru un par mai bogat (60 mm). Aceste placi pentru creponat parul pe care noi le comercializam sunt ideale atat pentru uz personal, cat si pentru uz profesional. In plus, pentru ca bugetul sa nu fie un impedipement, ti-am pregatit cele mai bune oferte la placi de creponat parul. Opteaza pentru modele de placi de creponat parul si realizeaza coafuri interesante, simplu, in confortul casei tale.