Va asteptam in data de 19.11.2014 ora 10:00 la Hotel Ramada Pitesti pentru un show de exceptie:

Dupa succesul fulminant al primei editii, Caravana Frumuseti revine cu forte proaspete si branduri noi: Schwarzkopf Professional si Macadamia Natural Oil.

Maiestria si cunostintele trainerilor internationali Schwarzkopf Professional, Macadamia Natural Oil, Indola, Thuya, Makeup Factory si Olos sunt puse la dispozitia dumneavoastra pentru un eveniment unic.

Intr-o singura locatie se vor desfasura simultan trei evenimente distincte:
- doua seminarii de hairstyling sustinut de 4 hairstylisti internationali, ambasadori Schwarzkopf Professional, Macadamia si Indola Romania.
- o demonstratie de make up, realizata de una dintre artistele Makeup Factory Romania.
- training si demonstratie de tratamente cosmetice efectuate de una dintre traineritele Olos Romania.
- un seminar de prezentare tehnici de gel, lac semipermanent(gel on off) si tratamente sustinut de una dintre traineritele internationale Thuya.

Pe langa aceste show-uri va asteptam cu o Tombola foarte atractiva si cu oferte speciale pentru perioada caravanei!

Descopera trendul Essential Looks 2014 toamna/iarna de la ambasadorii Schwarzkopf Professional, intr-un seminar plin de culoare, naturalete si inspiratie. 

Caravana Frumusetii va prezenta cele mai noi trenduri in hairstyling si culoare - Street Style Colection 2014 by INDOLA

Uleiul de Macadamia este considerat cel mai bun agent de reparare a firului de par puternic deteriorat si, impreuna cu uleiul de argan, face ca produsele Macadamia Natural Oil sa fie cele mai ravnite produse de ingrijire a parului din lume, preferate de vedetele de la Hollywood. 

THUYA iti ofera solutia pentru o manichiura/pedichiura perfecta, deoarece ofera produse profesionale care acopera toate cerintele acestui domeniu - gel, acril, lac semipermanent, tratamente maini/picioare. 

Afla de la Make-up artistii nostri care sunt ultimele noutati in materie de produse profesionale pentru make-up - MAKEUP FACTORY dar si ce culori se poarta in aceasta toamna. 

OLOS este un brand revolutionar in cosmetica, avand produse profesionale cu extracte naturale, fara parabeni si parafina. Asigura pielii clientului tau nu doar frumusete ci si sanatate. 


Intrarea este libera si se va face pe baza confirmarilor la numerele de telefon: 0744.662.630 sau 0754.078.671