Nu exista nicio inregistrare disponibila.

Un machiaj reusit presupune folosirea ustensilelor potrivite. Daca ai apelat la un make-up artist profesionist sau ai urmarit tutoriale de machiaj, probabil ca ai observat ca toti make-up artistii sau pasionatele de make-up folosesc pensule de machiaj. Acestea garanteaza aplicarea machiajului cat mai precis si cu multa acuratete.
O trusa basic de make-up trebuie sa contina minim 5 pensule: una pentru aplicarea fondului de ten, pentru blush si contouring, de blending pentru fardul de pleoape, o pensula pentru sprancene ce poate fi folsita si pentru trasarea liniei de tus si o pensula pentru aplicarea pudrei. In aplicarea fardului de pleoape, este absolut necesara pensula de blending pentru a face trecerea intre anumite nuante si a estompa umbrele si petele lasate de farduri. Pensula pentru aplicarea fondului de ten de asemenea este nelipsita din trusa de machiaj a fiecarui make-up artist. Cu pensula intinzi fondul de ten pe fata prin miscari de tapotare, evitand in acest fel umbrele. Fondul de ten aplicat cu ajutorul unei pensule, in straturi, ofera aspectul unui ten de portelan.
Rezistenta pensulelor de machiaj tine de felul in care acestea sunt ingrijite, locul in care sunt tinute si cat de des sunt curatate. Pensulele pentru machiaj pot fi fie din par sintetic, fie din par natural de capra, veverita, cal, nevastuica sau nurca.
Curatarea pensulelor se realizeaza fie cu apa si sapun, fie cu solutii speciale. Insa dupa fiecare folosire ar fi ideal ca pensulele sa fie curatate deoarece folosirea acestora in mod repetat fara a fi curatate poate duce la aparitia cosurilor si a imperfeciunilor. Atunci cand speli pensulele, fa-o cu miscari delicate pentru a nu le deteriora si lasa-le sa pe un prosop sa se usce singure.Pensulele comercializate pe www.procosmetic.ro sunt dedicate makeup artistilor din domeniu dar pot fi utilizate si acasa. Iti punem la dispozitie o gama variata de pensule de machiaj profesionale din diverse tipuri de par la preturi accesibile.