Cat de importanta este igiena intr-un salon si ce produse putem folosi?

Igiena este un stil de viata

Pastrarea standardelor ridicate in ceea ce priveste igiena in salon nu trebuie sa fie o sarcina enervanta impusa de normele aflate in vigoare, trebuie sa fie un stil de viata, o atitudine pe care o alegi, o imagine pe care vrei ca angajatii si clientii tai sa o aiba atunci cand se gandesc la salonul tau.


Igiena este un punct sensibil pentru majoritatea clientilor, astfel ca sunt foarte multi care isi aleg salonul in functie de acest aspect. Sunt persoane foarte atente la toate detaliile legate de curatenia si dezinfectarea efectuata in salon.

 

Igiena este imaginea afacerii tale

In aceasta industrie a frumusetii cu atat mai mult igiena este importanta. Personalul intra in contact direct cu clientul, reprezinta imaginea salonului iar aceasta trebuie sa fie una impecabila.

De aceasta igiena depinde si ca afacerea dumneavoastra sa functioneze in continuare si poate chiar mai bine iar sanatatea nimanui sa nu fie pusa in pericol.

Din fericire exista multe produse care ne pot ajuta in aceasta privinta, dar Procosmetic vi le recomanda pe cele profesionale.

 

In ce produse de dezinfectare putem avea incredere?

Exista o gama larga de produse profesionale de dezinfectare si recipiente aferente.

Noi va recomandam produsele din gama Barbicide, sunt produse profesionale, au o formula de succes ale carei radacini se trag din anul 1947 cu o experienta care s-a imbunatatit de-a lungul timpului.

Barbicide este un brand de incredere si de aceea il gasim pe Procosmetic.

 

Ce tipuri de produse folosim in functie de destinatia lor

Regasim in gama Barbicide recipienti pentru instrumentar, pentru forfecute, clesti, foarfece, piepteni si alte ustensile.

Exista solutii concentrate speciale pentru acesti recipienti, atat in cantitati mai mici, dar si mai mari eficiente în dezinfectarea instrumentarului: piepteni, perii de par, bigudiuri, foarfece si instrumentar de manichiura – pedichiura. Solutia dezinfectanta contine si o formula impotriva ruginii.

De asemenea exista solutii special create pentru dezinfectarea suprafetelor cum ar fi policarbonat, polipropilena, inox, suprafete vopsite, sticla, etc.

Gama de produse Barbicide este o gama larga de produse profesionale destinate in special saloanelor de infrumusetare, dar nu numai.

Va lasam sa descoperiti singuri intreaga gama pe Procosmetic.