Reduceri make-up artist!

Bine ai venit pe pagina noastra de reduceri pentru makeup artist! Aici vei gasi o selectie larga de produse de la Cupio si Evagarden, la preturi cu adevarat speciale.

Toate produsele noastre sunt selectate cu atentie pentru a-ti oferi cele mai bune optiuni de machiaj pentru nevoile tale. Fie ca esti profesionist in domeniu sau incepator in arta machiajului, vei gasi produsele potrivite pentru a te ajuta sa obtii look-ul dorit.

In plus, beneficiind de reducerile noastre, economisesti inteligent la cumpararea produsului de machiaj. De la farduri de pleoape la rujuri, de la pensule de machiaj la produse de ingrijire a pielii, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti completa colectia de machiaj.

Poti cumpara produsele la pret redus pentru makeup artisti doar dupa ce te autentifici in contul de client de pe site.

Ce reduceri oferim?
15% la Cupio

30% la Evagarden

Cum poti beneficia de reduceri?
  1. Inregistreaza un cont nou si autentifica-te in cont.
  2. Trimite un e-mail pe [email protected] in care sa specifici numele contului si sa atasezi:
  • Diploma de make-up artist
  • Copie certificat de inregistrare firma / PFA make-up artist
  • Poza CI

ATENTIE!

Site-ul nu iti afiseaza preturile cu reduceri imediat dupa ce ai creat un cont nou, dar iti vom acorda reducerea dupa ce indeplinesti cerintele de mai sus. 

Livram in toata tara si iti garantam ca produsele noastre sunt autentice si de inalta calitate.

Asadar, transforma-ti visurile de make-up in realitate!

In legatura cu datele personale, ai dreptul la acces, interventie, rectificare, stergere (dreptul ”de a fi uitat"), restrictionarea prelucrarii datelor, portabilitatea datelor, o pozitie sau a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, ai dreptul sa te adresezi Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi te poti adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata catre [email protected]