Wahl Mobile Shaver Aparat de ras profesional mini Gold
129,74 LEI / buc 141,02 LEI / buc valabil pana la 28 feb.
Wahl Balding 5 Star - Masina profesionala de tuns cu cablu
414,49 LEI / buc 450,53 LEI / buc valabil pana la 28 feb.
Wahl Hero 5 Star - Masina profesionala de contur cu cablu
612,58 LEI / buc 665,85 LEI / buc valabil pana la 28 feb.
Wahl Folie profesionala pentru Shaver Finale 5*
133,40 LEI / buc 145,00 LEI / buc valabil pana la 28 feb.

Parul necesita ingrijire profesionala pentru a avea mereu aspectul dorit. Stralucirea, rezistenta acestuia, firul sanatos se obtin cu ajutorul produselor profesionale de par. Dorinta de a avea parul la fel de frumos ca atunci cand iesi de la salon este un rezultat care se poate obtine cu produse de top. Investitia in produse profesionale inseamna nivel de concentratie inalt si agenti blanzi de spalare. Astfel, o vopsea profesionala, un sampon de par profesional, o ceara de par, un ulei de par sunt produse pe care sa le ai in atentie.

Produsele profesionale de ingrijire a parului se adreseaza atat saloanelor de frumusete, cat si fiecarei iubitoare de frumos. Gama de produse devine mult mai larga pentru saloane. Procosmetic pune la dispozitie aparatura de coafura precum: aparate de tuns parul, placa de par, ondulator de par, dezinfectanti, perii si piepteni, sterilizatoare, produse de unica folosinta pentru coafor, mobilier coafura. 

Procosmetic iti pune la dispozitie o gama vasta de produse profesionale de par la preturi avantajoase pentru o ingrijire a parului la nivel inalt, cu produse folosite de marii hairstylisti ai lumii.

Procosmetic iti pune la dispozitie o gama variata de produse profesionale pentru ingrijirea parului la preturi avantajoase.

Produse de comparat (/5)