3 pasi pentru o demachiere corecta

Peste tot auzi cât de importantă este demachierea pentru tenul tău. Ei bine, chiar este, la orice vârstă și pentru toate tipurile de ten. În cazul în care te gândești că ești tânără și tenul tău rezistă și fără această rutină extrem de importantă, te înșeli. Te vei trezi peste 10 ani cu un ten îmbătrânit prematur, chiar dacă ești în floarea vârstei. Curățarea și hidratarea corespunzătoare îți păstrează tenul tânăr pentru o perioada mai lunga de timp.

Demachierea este un proces cunoscut pentru îndepărtarea machiajului, dar nu este doar atât, este procesul de curățare al impurităților acumulate peste zi ce pot avea efecte uneori mai nocive decât machiajul. În cazul in care nu știai, nu produsele de machiaj îmbătrânesc tenul ci nedemachierea corectă.

O demachiere corecta nu se realizează doar seara, precum multe dintre noi știm. Este esențială și dimineața înainte de aplicarea machiajului.

Doar 5 minute alocate în fiecare zi tenului tău, dimineața și seara, pot face minuni. Chiar dacă ți-ai aplicat sau nu machiaj, dacă impuritățile acumulate de piele provin din exterior sau din interior, tenul trebuie curățat în profunzime pentru a lăsa pielea să respire.

Pașii care trebuie urmați sunt foarte simpli și îți pot salva tenul de la îmbătrânirea prematură.

Pasul 1: Îndepărtarea machiajului

Pentru acest pas ai nevoie de apa micelară bifazică, ideală pentru îndepărtarea produselor de machiaj waterproof și dischete demachiante. Întotdeauna începe prin îndepărtarea machiajului existent în zona ochilor, cu mișcări fine dinspre pleoapa superioară spre cea inferioară și coboară. Repetă această mișcare până ce machiajul este îndepărtat.

Evagarden Apa micelara purificatoare Purifying Micellar 150ml

Pasul 2: Tonifierea tenului

După ce ți-ai curățat tenul ai nevoie de un produs pentru tonifiere și o altă dischetă demachiantă. Aplică produs pe dischetă și masează-ți fața cu mișcări ușoare pentru a facilita absorbția produsului și stimularea microcirculației.

Solanie Aloe Ginkgo lotiune tonica hidratanta 150 ml este un produs ce ajută la reglarea PH-ului normal al pielii, nu conține alcool, are efect tonifiant si hidratant, este ideal pentru purificarea tenului.

Solanie Lotiune tonica fara alcool Aloe Ginkgo 150ml

Pasul 3: Hidratarea

Ai aplicat loțiunea tonică și ai ajuns la ultimul pas al procesului, hidratarea. Pentru un tratament corect trebuie să alegi produsul cel mai potrivit nevoilor tenului tău. Fie că ai tenul gras, uscat sau mixt, hidratarea este esențială. Alege o cremă nutritivă potrivită tipului tău de piele și aplic-o în fiecare zi, dimineața și seara.

Macon Cell Repair Activ Bio crema de noapte și Macon Cell Repair Activ Bio crema de zi 50 ml lasă pielea suplă și moale iar relieful este vizibil netezit. Conținutul de substanțe nutritive importante precum extractul de caviar, untul de shea și coenzima Q10 netezesc pielea asigurându-i elasticitate și suplețe.


Macon BA-Cell Repair Activ Bio Crema de zi antiimbatranire 50ml

În doar 3 pași simpli poți oferi tenului tău răsfățul de care are atâta nevoie. Nu utiliza produse la voia întâmplării, alege ceea ce ti se potrivește, folosirea produselor destinate vârstei reale a tenului, un scrub și o mască hidratantă aplicate săptămânal pot face minuni pe pielea noastră. Urmează sfatul specialiștilor, cunoaște-ți tenul și răspunde corect nevoilor lui.

Nu contează cât de încărcat ai programul, găsește acele câteva minute necesare în fiecare zi pentru a te asigura că tenul tău își păstrează strălucirea și frumusețea naturală