Ghidul pentru un par sanatos

Sursa foto: edelbrandz.com

 

Traim intr-o lume a schimbarii, asa cum ne adaptam modificarilor tehnologice care au loc intr-un ritm alert, telefoanele noastre nu mai au de mult timp doar functia de a apela pe cineva, tot la fel trebuie sa tinem pasul cu noile cerinte ale podoabei capilare.

Stilul de viata de azi difera fata de cel al mamelor sau al bunicilor noastre. Parul este altfel afectat, incepand de la factorii externi, poluare, schimbarea gradata a climei ce conduce la intensitatea valurilor de caldura si pana la utilizarea placii de par sau o alimentatie precara si mult stres. Cadem prada unei rutine de ingrijire a parului care de multe ori se bazeaza pe comoditate (din cauza lipsei de timp, a oboselii) si pe mituri perpetuate din timpuri stravechi.

Primul pas spre schimbare este dorinta de informare despre produsele profesionale de ingrijire a parului. O masca pentru par vopsit, un ulei de par, un spray cu protectie termica pentru iubitoarele placii de par sunt doar cateva considerente. Procosmetic este alaturi de tine pentru a descoperi impreuna cum poate parul sa arate asa cum iti doresti in fiecare zi, sanatos, stralucitor, aranjat.

10 trucuri pentru ingrijirea parului

  1. Periaza-ti parul inainte de spalare. Cand este umed si fragil foloseste un pieptene cu dinti rari.
  2. Ingrijirea parului trebuie sa se faca cu produse adecvate firului tau de par.
  3. Utilizeaza regulat o masca pentru par stralucitor.
  4. Spala-ti parul nu foarte des si foloseste un sampon delicat, fara sulfati.
  5. Clateste-ti parul cu apa calduta spre rece pentru a-i stimula stralucirea.
  6. Evita sa iti stergi parul cu un prosop, frecand cu putere din dorinta de a-l usca mai repede.
  7. Foloseste un produs de par pentru protectie termica, atunci cand te coafezi folosindu-te de placa, ondulator sau uscatorul de par.
  8. Exista si protectie de par impotriva soarelui, foloseste asadar produse specifice.
  9. Asigura-te ca alimentatia ta este bogata in proteine, astfel incat sa ai un par puternic.
  10. Produsele de ingrijire pentru par achizitionate din hipermarket nu sunt la fel cu produsele profesionale din saloane. Acestea din urma contin ingrediente de calitate, platesti pentru rezultate de nivel ridicat.

Recomandari de produse profesionale

Ce iti ofera magazinul online Procosmetic? Produse profesionale in materie de frumusete, fie ca este vorba de: coafura-frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura, machiaj.

Ai un salon sau urmeaza sa iti deschizi unul? Primeste consilierea specialistilor nostri si bucura-te de promotii inclusiv pentru aparatura si mobilier.

Esti iubitoare de frumos, iti place sa fii mereu aranjata? Intra pe site si vezi intreaga gama de produse profesionale si cere sfatul specialistului Procosmetic. Cateva recomandari in materie de ingrijire a parului iti vor fi mai mult decat utile. Urmareste blogul nostru pentru noi idei, sfaturi, trucuri.

 

Ionela Tirlea, brand ambasadorul Procosmetic

Vrem sa ajunga la tine sfaturile pertinente cand vine vorba de frumusete, ne dorim sa fii informata, sa fii la curent cu piata produselor de ingrijire a parului si nu numai. Prin urmare, avem si un brand ambasador Procosmetic, un nume al sportului de performanta, atleta Ionela Tirlea. Asa cum anuntam si in inceputul articolului, primul pas este sa ne dorim sa fim informati, nu vor inceta mai tarziu sa apara si rezultatele.

 

Articole similare