Wahl Balding 5 Star - Masina profesionala de tuns cu cablu
414,49 LEI / buc 450,53 LEI / buc valabil pana la 31 mai
Wahl Hero 5 Star - Masina profesionala de contur cu cablu
633,88 LEI / buc 689,00 LEI / buc valabil pana la 31 mai

Iti doresti o masina de tuns profesionala, calitativa, ce a trecut testul timpului si care poate multumi chiar si cele mai exigente persoane? Atunci alege cu incredere o masina de tuns Wahl.

Cu o istorie de peste 100 de ani, liderul mondial in productia de masini de tuns Wahl este apreciate de catre mii de stilisti din intreaga lume, iar acum a venit si randul tau sa te bucuri de calitatea produselor.

Indiferent daca iti doresti un aparat de tuns profesional Wahl pentru salon sau pentru acasa, la Procosmetic vei gasi tot ce ai nevoie. Aceste masini de tuns profesionale Wahl pot fi utilizate cu usurinta datorita design-ului, indiferent de experienta.

Masinile de tuns de la Wahl Romania sunt folosite in cele mai renumite  saloane de infrumusetare si de catre cei mai buni stilisti din lume, fiind apreciate datorita calitatii si caracteristicilor unice.

Fiecare aparat de tuns Wahl este dezvoltat la cele mai inalte standarde , deosebindu-se prin design exceptional, tehnologie de ultima ora si calitate ireprosabila.

O data ce ai incercat un aparat de tuns Wahl, nu vei mai dori sa te intorci la unul obisnuit sau la alta marca.

Pe Procosmetic, vei gasi atat masini de tuns, cat si accesorii speciale de la brandul Wahl la cele mai bune preturi, astfel incat sa te poti bucura de calitate si fiabilitate fara prea mari eforturi.