Demachierea este primul pas important in rutina de ingrijire zilnica a tenului. Procesul de demachiere prespune indepartarea machiajului sau a urmelor de murdarie sau sebum de pe fata. Daca demachierea este efectuata corect si zilnic, tenul va fi unul sanatos si curat. In acest fel previi aparatia cosurilor si a punctelor negre, dar si incetinesti aparitia ridurilor si a primelor semne de imbatranire.
Ce tipuri de demachiant exista:
- Lotiuni demachiante
- Crema demachianta
- Emulsie demachianta
- Apa micelarea
- Servetele demachiante
- Spuma demachianta
Demachierea este un proces ce trebuie realizat atat seara, cat si dimineata. Seara pentru a indeparta machiajul sau urmele de murdarie, praf si mizerie acumulate in timpul zilei pe ten, iar dimineata pentru a elimina excesul de sebum de peste noapte. Mitul conform caruia demachierea inseamna doar indepartarea machiajului si a urmelor de machiaj este complet fals. Demachierea inseamna curatarea tenului in profunzime, chiar daca nu ai pic de machiaj aplicat. Dupa demachiere, curata fata cu apa pana a trece la pasul urmator din rutina de ingrijire a tenului.
Pe www.procosmetic.ro iti punem la dispozitie o gama variata de demachiante profesionale pentru toate tipurile de ten de la branduri consacrate, la preturi excelente.

Produse de comparat (/5)