Olivia Garden este o companie fondată în Belgia, în anul 1967, de către Jean şi Micheline Rennette, ce a fondat de-a lungul timpului o adevărată tradiţie în crearea de produse profesionale, de înaltă calitate, pentru saloanele de coafură şi frizerie. În anul 1968, compania a început producţia pentru peruci, urmând ca mai apoi să introducă şi alte produse profesionale precum: produse lichide pentru coafură, echipamente profesionale, precum uscătoare, ondulatoare şi perii pentru păr.

În anul 2011, Olivia Garden inventează peria ThermoActive, prima perie cu cap complet ventilat din ion. Produsele din gama diversificată de echipamente sunt astăzi vândute în întreaga lume printr-o reţea exclusivă de distribuitori.

Olivia Garden este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale de inalta calitate pentru par.

Produsele Olivia Garden  se gasesc in cele mai renumite saloane de infrumusetare din lume si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania. Olivia Garden  produce produse profesionalele: perii de par plate, perii de par rotunde, pieptani de par, pelerine pentru coafor, foarfece de tuns profesionale si multe alte accesorii. Toate produsele Olivia Garden sunt testate iar Olivia Garden garanteaza 100% eficienta lor.