Olaplex Bond Perfector No.2 - 2000ml
806,65 LEI 949,00 LEI valabil pana la 30 nov.

Olaplex este produsul ce asigura ca puteti aduce parul clientilor dumneavoastra la un nivel la care nu ati crezut ca este posibil, fara daune ca de obicei! 

Olaplex a fost folosit de nenumarate ori avand de fiecare data acelasi rezultate uimitoare.

Olaplex tratament profesional ce va ajuta sa evitati deterioararea parului in timpul vopsirii sau al decolorarii. Formula chimica unică multiplica si reface legaturile di-sulfurice rupte. Vopsirea parului nu a fost niciodata mai sigura!

Fondatorii brandului Olaplex sunt dr. Eric Pressly și dr. Craig Hawker, experti mondiali de top in domeniul stiintei materialelor si al chimiei. Impreună, au inventat un ingredient chimic care, fara siliconi si uleiuri minerale, restabileste legaturile din firul de par care s-au rupt in timpul unui tratament chimic si dupa acesta.

Dupa prima utilizare lumea devine foarte entuziasmata de rezultatele obtinute folosind Olaplex si apare dorinta de a folosi in exces produsul a doua oara. Daca veti face acest lucru parul nu se va mai ridica, e ca si cum ati adauga apa in suc de afine...

Olaplex este tratamentul revolutionar din industria produselor de par. Acest brand este utilizat in cele mai renumite saloane din intreaga lume si se bucura de un real succes.

Simplu de utilizat

Se adauga Olaplex Bond Multiplier direct in culoare sau decolorant, dupa clatirea culorii din par se foloseste Bond Perfector. Hair Perfector NO. 3 va fi folosit acasa de catre client ca parte a serviciului profesional, o data pe saptamana.

Utilizare in 3 pasi

Primul pas este sa adaugati Olaplex Bond Multiplier NO.1 direct in decolorant sau vopsea.

Pasul doi este clatirea vopselei din par si aplicarea Olaplex Bond Perfector NO. 2 pentru cel putin 5 minute, apoi se clateste, se samponeaza si se aplica conditioner. Se poate lasa chiar in par pentru a-l utiliza ca o lotiune de decapaj.

Pasul trei, ultimul, clientul ia acasa Hair Perfector NO.3 Take Home pentru a-l utiliza o data pe saptamana pentru a consolida in continuare structura firului de par.

Este foarte simplu, sigur si non-toxic.

Pentru toate tipurile de par

Olaplex a fost testat pe toate tipurile de par si functioneaza. Par specific Asiei, caucazian, afro-american, in prealabil prelucrat chimic sau neprelucrat.

Produse de comparat (/5)