0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Produse profesionale pentru machiaj Make Up Factory

Viziunea Make Up Factory: Produse cosmetice profesionale nu numai pentru make-up artisti, dar, de asemenea, pentru toate femeile cu o dorinta de produse de inalta calitate.

La inceput a fost o idee: produse profesionale pentru fiecare femeie.

In stransa colaborare cu cei mai renumiti make-up artisti si cele mai inovatoare fabrici din Europa viziunea a devenit realitate: o colectie unica cu o calitate incontestabila, tinta fiind esenta frumusetii.

Make Up Factory a fost infiintat in toamna anului 2005 ca parte a ARTDECO Cosmetic Group,  a fost destinat sa fie un brand care urmeaza scopul de a dezvolta produse cosmetice excelente, nu doar pentru make-up artisti, ci pentru toate femeile care isi doresc produse de make-up profesionale.

Folosind cele mai noi utilaje si un nivel inalt de expertiza, Make Up Factory indeplineste cele mai inalte standarde de calitate.

Make Up Factory este deja unul dintre cele mai cunoscute si mai mari branduri de produse cosmetice de succes din Europa.

Toate produsele sunt testate pentru compatibilitate cu pielea si aprobate dermatologic. 

Gama de produse profesionale Make Up Factory:

Cosmetice de cea mai inalta calitate atat pentru profesionistii din saloanele de infrumusetare, cat si pentru fiecare femeie care isi doreste un machiaj uimitor si de durata.

Nu exista produse care sa indeplineasca alegerea.