0785 187 777COSUL MEU
0item(s)

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

LIVRAREA COMENZILOR

Pentru comenzile mai mari de 250 RON cu TVA inclus, PROCOSMETIC ofera transport gratuit in raza de acoperire a curierului.

Comenzile plasate pe site-ul www.ProCosmetic.ro sunt trimise prin curierat rapid.

Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 18:00, iar in tara intre orele 10:00 - 18:00;

Pentru comenzile nationale fara KM suplimentari, cheltuielile de transport pentru comenzile mai mici de 250 RON sunt in valoare de 15.00 lei.

Pentru comenzile locale(Ramnicu Valcea),cheltuielile de transport pentru comenzile mai mici de 250 RON sunt in valoare de 11.99 lei.

Serviciu deschidere colet costa suplimentar 5 lei, iar acest lucru se specifica dupa confirmarea comenzii sau in campul de observatii.

Comenzile efectuate pe Procosmetic.ro se vor livra doar in Romania.

 


In cazul expeditiilor in afara retelei de curierat sau a coletelelor ce depasesc 10kg, transportul va fi recalculat, ramanand sa fiti contactat telefonic pentru a va oferi acordul de expeditie.

Pentru coletele ce depasesc 10 kg se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu/kg!

Pentru coletele ce se afla in afara ariei de acoperire a curierului se va percepe o taxa de 1 leu/km suplimentar!


Comanda ajunge la dvs. in maxim 48 ore daca este confirmata pana in ora 14:00 in caz contrar ajunge in maxim 72 de ore.

ProCosmetic.ro va livra doar produsele functionale, conforme, ambalate corespunzator. ProCosmetic.ro nu-si asuma raspunderea pentru starea produsului dupa receptia lui. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa formulati orice reclamatie in scris doar in prezenta curierilor. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare dupa receptia coletului. Puteti solicita inlocuirea produsului deteriorat, iar taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client.

Curierul va permite deschiderea coletului numai dupa ce Clientul va semna si achita contravaloarea coletului.

 


In cat timp primesc produsele comandate?

 Pentru produsele unde disponibilitatea de stoc este imediata, un operator PROCOSMETIC va va contacta pentru detalii. Termenul de livrare variaza de obicei intre 2 si 5 zile*, in functie de locatia produselor si de adresa dvs.

*Exceptie fac anumite produse din urmatoarele branduri la care termenul de livrare poate sa dureze pana la 7 zile lucratoare: ProEquip, Macon, Kiepe, Olivia Garden, Fox, Vines Vintage, Ceriotti, Refectocil si Crazy Color.