0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kydra Produse profesionale pentru colorare si tratarea parului

Kydra este rezultatul unor lungi studii in ingrijirea organica ce nu implica substante toxice si daunatoare organismului.

70 de ani de cercetare, alaturi de pasiunea celebrului Patrick Ales, au dus la crearea brand-ului Kydra. Conceptul PHYTO a luat nastere cu mult timp inainte ca ingrijirea organica sa devina un trend. Totul a inceput in anul 1950, in Paris, cand Patrick Ales, ucenic la acea vreme, a observat ca toate produsele folosite in salonul de coafura afectau atat pielea specialistilor cat si parul clientelor.

Fiind fascinat de natura, a decis sa studieze puterea plantelor, in ce masura au fost utilizate in trecut si cum le poate folosi in beneficiul nostru, al tuturor. Prima misiune a lui a implicat salvarea parului decolorat, pentru ca la acea vreme, orice blond se obtinea prin decolorari agresive, folosind produse cu un continut foarte ridicat de chimicale.
15 ani mai tarziu, Patrick Ales a deschis primul sau salon, pe Champes Elysees, ce functioneaza si astazi. Totul avea, si inca are, la baza, ingrijire organica.
Celebritati precum Brigitte Bardot, Catherine Deneuve si Jacqueline Kennedy Onassis i-au trecut pragul si s-au bucurat de ingrijirea parului la un alt nivel.

Cu vopseaua Kydra by Phyto te poti bucura de culori vibrante , par sanatos si matasos.

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5