Majoritatea acordam o importanta deosebita ingrijirii parului si felului in care il purtam aranjat, deoarece acesta ne ofera un aspect placut pentru cei din jur. Gelul de par este un produs de styling ce ofera parului o fixare extrem de rapida si o stralucire aparte. Desi in general, gelul de par este asociat barbatilor, asta nu inseamna ca in cazul femeilor, gelul nu poate fi folosit. Daca iti doresti un wet look cu un aspect stralucitor, atunci gelul de par este solutia.
Tipuri de gel in functie de rezistenta:
Fixare lejera
Fixare medie
Fixare puternica
Fixare extrem de puternica
Cum aplici corect gelul de par?
Intotdeauna gelul de par se aplica pe parul umed. Chiar daca nu este proaspat spalat, este suficient sa umeziti parul cu palmele ca apoi sa aplicati o cantitate suficienta de gel pentru a realiza coafura dorita.
Care este diferenta dintre gelurile de par uzuale si cele profesionale?
Gelurile de par profesionale se diferentiaza de cele uzuale prin calitatea ingredientelor, prin faptul ca acestea nu dauneaza firului de par, nu provoaca matreata si nici nu duc la caderea parului.
Pe www.procosmetic.ro ai o gama variata de gel profesional pentru par, de la cei mai mari producatori din domeniu, la preturi foarte accesibile.