0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.
Anteriorul

Extensii de par cu sistem Clip-on 50 - 55cm Blond Platinat Eurosocap - Free Extension nr.1001

Anteriorul

Eurosocap perie speciala pentru extensii de par

Eurosocap suvite de culori 54 de nuante

Cod Produs: ESGAM-NA

Prezentare scurta

Eurosocap suvite de culori 54 de nuante 

Detalii

 


Cu peste 40 de ani de profesionalism si experienta, Euro So.Cap. Italia a devenit o companie lider la nivel mondial in industria de extensii de par. Compania a ales sa utilizeze numai 100% par natural uman indian de calitate pentru productia sa. 

Euro So.Cap. ofera clientilor si partenerilor de afaceri posibilitatea de a cumpara produse de inalta calitate la cel mai mic pret de pe piata. Ca atare, Euro So.Cap. asigura urmatoarele beneficii tuturor clientilor si partenerilor comerciali: calitate maxima la cele mai mici preturi de pe piata; 100% par natural uman de Remy de calitate; 5 sisteme de extensii de par, toate realizate in Italia.

Euro So.Cap. este lider de piata in fabricarea de 100% extensii de par naturale, Remy de calitate. Euro So.Cap. a ales sa aprovizioneze in mod exclusiv parul pur din India, deoarece caracteristicile si proprietatile structurale sunt foarte similare cu cele ale parului european. Parul provenind de la Euro So.Cap. a trecut printr-o serie de proceduri stricte de control al calitatii inainte de importul din India. Tehnicieni specializati au efectuat o inspectie amanuntita. Acest lucru este esential pentru obtinerea unui produs final fara cusur si natural.


Euro So.Cap. a fost un nume proeminent in afacerile cu extensii de par pentru mai mult de 40 de ani si s-a dovedit a fi un brand de calitate superioara. Gennaro di Biasse, fondatorul Euro So.Cap., a avut intotdeauna personal grija de instruirea de specialitate a angajatilor sai, in scopul de a crea un grup de mestesugari calificati, care sunt cu inaltă calificare in procesul de prelucrare a parului. Dedicarea lui de a lucra, atentia la detalii si imaginea companiei, precum si cercetarea continua in domeniul noilor tehnologii au permis firmei sale sa creasca la nivel mondial, stabilind o prezenta puternica pe pietele cheie ale lumii. Euro So.Cap. se bazeaza pe mai mult de 100 de angajati si un depozit mai mare de 5.000 m2.

 

 


Eurosocap suvite de culori 54 de nuante 

 

 

 

Tara de provenienta:

Italia

 

 

Va garantam ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt originale!

Declaratie de conformitate ProCosmetic.ro

 

 


Tags:

Eurosocap suvite de culori 54 de nuante, extensii par natural, extensii Eurosocap, extensii Remy, extensii cu clip-on, extensii cu microring, extensii cu adeziv, suvite de culori eurosocap 54 de naunte pret, suvite de culori 54 de nuante eurosocap descriere

Informatii aditionale

COD ESGAM-NA
Brand Eurosocap
Nici un review

    Scrie propria evaluare

    Evaluezi: Eurosocap suvite de culori 54 de nuante

    Cum evaluezi acest produs?

    Toti utilizatorii care ne scriu un comentariu la produsele pe care le-au achizitionat sunt inscrisi automat la tombola cu premii surpriza!

    PRODUSE RECOMANDATE