Cu peste 40 de ani de profesionalism si experienta, Euro So.Cap. Italia a devenit o companie lider la nivel mondial în industria de extensii de păr. Compania a ales sa utilizeze numai 100% par natural uman indian de calitate pentru producția sa. 

Euro So.Cap. ofera clientilor si partenerilor de afaceri posibilitatea de a cumpăra produse de înaltă calitate la cel mai mic pret de pe piață. Ca atare, Euro So.Cap. asigură următoarele beneficii tuturor clienților și partenerilor comerciali: calitate maximă la cele mai mici preturi de pe piață; 100% păr natural uman de Remy de calitate; 5 sisteme de extensii de par, toate realizate în Italia.

Euro So.Cap. este lider de piață în fabricarea de 100% extensii de par naturale, Remy de calitate. Euro So.Cap. a ales să aprovizioneze în mod exclusiv parul pur din India, deoarece caracteristicile și proprietățile structurale sunt foarte similare cu cele ale parului european. Păr provenind de la Euro So.Cap. a trecut printr-o serie de proceduri stricte de control al calității înainte de importul din India. Tehnicieni specializați au efectuat o inspecție amănunțită. Acest lucru este esențial pentru obținerea unui produs final fără cusur și natural.


Euro So.Cap. a fost un nume proeminent în afacerile cu extensii de păr pentru mai mult de 40 de ani și s-a dovedit a fi un brand de calitate superioară. Gennaro di Biasse, fondatorul Euro So.Cap., a avut întotdeauna personal grijă de instruirea de specialitate a angajaților săi, în scopul de a crea un grup de meșteșugari calificați, care sunt cu înaltă calificare în procesul de prelucrare a părului. Dedicarea lui de a lucra, atenția la detalii și imaginea companiei, precum și cercetarea continuă în domeniul noilor tehnologii au permis firmei sale să crească la nivel mondial, stabilind o prezență puternică pe piețele cheie ale lumii. Euro So.Cap. se bazează pe mai mult de 100 de angajați și un depozit mai mare de 5.000 m2.