Viziera mare W337-S
21,00 LEI 35,00 LEI valabil pana la 31 oct.

Curata, dezinfecteaza, usuca – Descopera gama de dezinfectanti profesionali cu substante dezinfectante avizate de Ministerul Sanatatii

Mentinerea si intretinerea spatiului dedicat unui salon de infrumusetare sunt activitati extrem de importante. Desi exista diferente importante intre dezinfectare si igienizare, oferim laolalta cele mai bune produse dedicate igienei salonului de infrumusetare. De la ustensilele utilizate zilnic, in repetate randuri, pentru diferiti clienti, pana la suprafetele salonului, noi cei de la Procosmetic ne dorim sa mentinem o atitudine pro - pentru folosirea cu regularitate si in mod inteligent a produselor din gama dezinfectanti profesionali.

In cadrul unui salon profesional exista diferite proceduri ce sunt impuse de normele de igiena, in special in perioada pandemiei cu virusul Sars-Cov-2. De la dezinfectare, sterilizare si igienizare, toate aceste proceduri asigura un mediu de lucru propice sigur pentru angajati si un spatiu complet adecvat cerintelor impuse de Ministerul Sanatatii.

Produsele noastre pe baza de substante dezinfectante avizate de Ministerul Sanatatii mentin parametri optimi de igiena sanitara. Probabil nu mai este nevoie sa va prezentam expunem avantajele proceselor practicilor de igienizare folosind solutii dezinfectante sau produse dezinfectante. Principalul risc este contaminarea incrucisata – fie intre angajati, fie intre clienti, fie intre angajati si clienti sau vice versa. Fabricate la cele mai inalte standarde si in conformitate cu cele mai recente directive, gama de dezinfectanti profesionali si solutii dezinfectante asigura o modalitate rapida, usoara si rentabila pentru a reduce riscul de infectie incrucisata si de raspandire a bolilor.

Sanatatea si siguranta clientilor tai este o prioritate absoluta. Iti oferim dezinfectanti pentru salon si produse dezinfectante pentru orice astfel de mediu comercial. In plus, iti oferim dezinfectanti cu aviz pentru unelte, echipamente si suprafete. Comenzile pot fi realizate in stoc mare sau intr-o gama completa de tipuri de dezinfectanti. Iti oferim siguranta ca noi vrem sa comercializam doar produse de incredere de la producatori de incredere, la cele mai accesibile preturi.