0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Afla mai multe despre noi - Procosmetic

Scurta prezentare:
 
Magazinul online www.procosmetic.ro este administrat de S.C. INFO GROUP S.R.L. 
     
      Societatea INFO GROUP SRL este o companie privata,  specializata in domeniul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale, de inalta calitate, in randul saloanelor de infrumutesare si al centrelor SPA.
      Compania a fost fondata in 1997, an in care a inceput activitatea cu orientare exclusiva catre satisfacerea nevoilor si doleantele clientilor. Specialistii nostri au acumulat o vasta experienta in domeniul Beauty, devenind adevarate centre de informare si consultanta in acest segment de piata.
      Lider de piata, cu o retea de distributie care acopera in prezent toata regiunea Oltenia si judetele invecinate, INFO GROUP ofera produse de inalta calitate la preturi accesibile, consultant in alegerea solutiilor optime, servicii de instalare, mentenanta si service aferent produselor comercializate.
 
Valorile Info Group:
Seriozitate
    Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii.
Corectitudine
    Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.
Ambitie
      Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism. Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim. 
Perseverenta
       Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.
Performanta
      Exigentele nostre sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni. Ne cunoastem valoarea si vrem sa fim recunoscuti pentru valoarea noastra. Dar suntem realisti si stim ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.
 
Misiunea companiei:
     Misiunea noastra este de a raspunde cu promptitudine nevoilor si doleantelor dumneavoastra, oferindu-va consultanta in alegerea celor mai bune solutii in domeniul Beauty.
     Ne focalizam cu prioritate asupra principalelor caracteristici ale produselor si echipamentelor furnizate: calitatea, performanta, usurinta in exploatare si  fiabilitatea.
 
Autorizari:
     INFO GROUP SRL este autorizata de catre Ministerul Sanatatii pentru import, comercializare si servicii echipamente si dispozitive medicale, fiind distribuitor autorizat al producatorilor de renume pe plan mondial.
 
Recunoastere:
     Ca o recunoastere a activitatii desfasurate, Camera de Comert si Industrie Valcea a acordat diplome de certificare pentru INFO GROUP SRL in Topul Firmelor Valcene.