0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Produse profesionale pentru barbati Depot

Celebreaza traditia DEPOT de ingrijire pentru barbati cu un concept avansat si cuprinzator. Cele mai sofisticate produse sunt concepute pentru a fi usor de utilizat iar produsele care alcatuiesc aceasta gama sunt moderne, criterii obligatorii de moda bazate pe formule traditionale: clasice, adevarate, adaptate pentru omul de azi.

DEPOT: o abordare a ingrijirii pentru barbati, contemporana si avansata, dar in acelasi timp simplu de utilizat. Intr-o piata in schimbare unde barbatul se intoarce la frizerul de moda veche pentru a obtine un ritual special de barbierit, pentru un aspect de ultima ora sau pentru o tunsoare dintr-o revista de moda, doresc ca noile saloane de frizerie sa combine trecutul si prezentul: de la aceasta idee vine DEPOT.

DEPOT ofera o gamă completa de produse pentru barbati care raspunde cerintelor unei piete in schimbare, proiectate pentru a indeplini nevoile barbatului modern. Produse de inalta calitate, cu o identitate puternica au fost create pentru profesionistii exigenti de pe piata de sex masculin.

Pentru omul modern, bine ingrijit, DEPOT ofera o linie de produse care reviziteaza formulele originale ale frizeriei clasice, tratamente de ingrijire pentru barbati, cu o reimprospatare moderna, sofisticata si cu o tehnologie avansata.

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 dintr-un total de 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3