0785 187 777COSUL MEU
0 "review-uri"

Nu ai niciun articol in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Card de Profesionist

Cardul de profesionist ProCosmetic

Cardul de profesionist ProCosmetic va aduce discounturi importante pentru brandurile preferate. Stim ca pentru dvs. si pentru salonul dvs, cel mai important lucru este sa le oferiti clientilor servicii la cele mai inalte standarde. Cardul de profesionist ProCosmetic  se adreseaza atat saloanelor, persoanelor fizice autorizate, cat si celor care au absolvit cursuri in unul dintre domeniile mentionate.

Vrem sa va ajutam, aducand in magazinul nostru virtual produse profesionale create de branduri de renume international in coafura, frizerie, cosmetica, machiaj, manichiura si pedichiura.

Discounturile de profesionist  nu se cumuleaza cu alte oferte sau reduceri.

Discounturile oferite sunt: -10% -15% -20% 

Branduri la care se aplica discountul: Thuya, Atelier Paris, Schwarzkopf Professional, Indola, Londa Professional, Wella Professionals, Macon, Xanitalia, Solanie, Refectocil, Ten Science,  American Crew si Long Lashes.

Cardul de profesionist se emite gratuit si va ofera acces la promotiile ProCosmetic. Astfel puteti beneficia de discounturi speciale in magazinul online. Acestea sunt acordate numai pentru posesorii acestui card pentru cumparaturile facute doar online.

Dovediti-va profesionalismul, cumparati produse originale si de calitate la cele mai bune preturi si noi va rasplatim cu reduceri pentru brandurile preferate si cu o multime de surprize pentru dvs. si salonul dvs!

Cum puteti obtine un card de profesionist ProCosmetic:

1. Completeaza formularul de mai jos

2. Trimiteti copie CUI sau Diploma ce atesta ca sunteti profesionist si copie CI pe adresa de mail a magazinului nostru: office@procosmetic.ro

3. Sunati la numarul pentru mai multe informatii: 0785187777